Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 164 στο Star. Το εκατοστό εξηκοστό τέταρτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Ημέρα προβολής επεισοδίου: Δευτέρα 10/9/18. Στο προηγούμενο επεισόδιο (163) είδαμε πως η Ελίφ παίρνει μια από τις αφίσες, που αναφέρουν την εξαφάνισή της και την κρύβει μέσα από τα ρούχα της. Ο Μουράτ σχεδιάζει να βρει εκείνος το cd, να πάρει τα χρήματα και να φύγει μακριά με τη Σεϊντά.

Δείτε ακόμα: Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

Στο επεισόδιο 164 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως η Σουκράν αναστατώνεται όταν ξυπνάει και δεν βρίσκει την Ελίφ. Ο Μπεκίρ είναι έξαλλος με την Ελίφ. Ο Σαρπ Τεκίν πιστεύει πως ο Μπεκίρ το έκανε επίτηδες και είναι θυμωμένος μαζί του.

Ο Μπεκίρ πάλι τα βάζει με τον Νιχάτ. Κανείς τους όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Καθώς βγάζουν την Ελίφ από το φορτηγό, εκείνη παίρνει κρυφά ένα τηλέφωνο από τους άντρες. Προσπαθεί να καλέσει στον αριθμό, που είναι στην αφίσα, αρχικά δεν τα καταφέρνει αλλά επιμένει και τελικά καλεί τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ καλείται από την αστυνομία να πάει να αναγνωρίσει το πτώμα ενός παιδιού, που βρέθηκε νεκρό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τη συνοδεύουν και η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση.

Δείτε ακόμα: «Μουρμούρα»: Ο ηθοποιός – έκπληξη που «εισβάλλει» στο cast της σειράς και ο ρόλος που κανείς δεν περίμενε (Pic)

Αποδεικνύεται πως το νεκρό παιδί δεν είναι η Ελίφ, και παρά τη θλίψη τους για το θάνατο ενός αθώου παιδιού, είναι όλοι ανακουφισμένοι γιατί η Ελίφ ζει. Εκείνη τη στιγμή η Μελέκ δέχεται το τηλεφώνημα της κόρης της.

Η αναχώρηση της Ιπέκ τους έχει βυθίσει την οικογένεια σε μελαγχολία. Ο Σελίμ κατηγορεί την Αλιγέ για όλα και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν αποχαιρέτησε την κόρη της. Η Αλιγιέ όμως επιμένει να θεωρεί πως έκανε το σωστό. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έφυγε η θεία της και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση.

Δείτε ακόμα : Αποκλειστικά Οι περιλήψεις των δέκα πρώτων επεισοδίων του Β’ κύκλου του Τατουάζ!!

Ο Κενάν είναι με την Ιπέκ στο δρόμο για το αεροδρόμιο, ξαφνιάζεται και θυμώνει όταν του δίνει το αρχείο της Μελέκ από το ορφανοτροφείο. Η Ιπέκ βλέποντας την αντίδραση του Κενάν, συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της κάτι ξέρει σχετικά. Τα δύο αδέλφια αποχαιρετιούνται και ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα.

Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του και εκείνη του λέει πως όταν συνέβη το ατύχημα των γονιών της Μελέκ, κάποιοι γείτονες την έφεραν στο κτήμα. Στη συνέχεια η πρόνοια την πήγε στο ορφανοτροφείο και μετά, όταν λύθηκαν τα νομικά ζητήματα, την πήραν πίσω στο κτήμα. Ο Μουράτ μαθαίνει πως να απενεργοποιεί τον συναγερμό και επιστρέφει στο γραφείο του Μελίχ για να ψάξει για το cd.

Εκεί όμως βρίσκει τον Μελίχ να τον περιμένει με ένα όπλο. Ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως ξέρει ότι τον έχει στείλει η Αρζού και πριν τον διώξει τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από αυτή την ιστορία.

Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως το cd δεν βρέθηκε στο γραφείο του Μελίχ και η Αρζού του αναφέρει τον Εφρούζ. Η Ιπέκ ενώ είναι στο αεροδρόμιο αλλάζει γνώμη και επιστρέφει στο κτήμα…

Πηγή: happytv
Close