Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

Στο επεισόδιο 1 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως Καθώς ο Ερκούτ και η Αρζού τσακώνονται για το όπλο κατά τη διάρκεια του γάμου της Ζεϊνέπ , το όπλο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα τραυματίζει τη Ζεϊνέπ. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Αρζού πανικοβάλλεται και δίνει το όπλο στον Ερκούτ. Πηγαίνει στον υπολογιστή για να πάρει το cd με την ομολογία της αλλά δεν είναι εκεί.

Δείτε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ: ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ: 35-36-37-38-39-40-41-42

Ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και περιμένει να φύγουν οι καλεσμένοι για να το σκάσει και εκείνος με την πρώτη ευκαιρία. Μέσα στην αναστάτωση, ο Σερντάρ βρίσκει μόνη της τη Τουγτσέ και της λέει να μην τον φοβάται και πως είναι φίλος της οικογένειάς και μετά φεύγει. Έρχεται αντιμέτωπος όμως με την Αρζού. Ο πατέρας της Αρζού, Νετζντέτ Καρατσά, είχε παγιδεύσει τον Σερντάρ και τον είχε βάλει φυλακή για να τον χωρίσει από την Αρζού. Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως θα πάρει πίσω εκείνη και την κόρη τους και πως τις αγαπάει και τις δύο πολύ.

Η Αρζού του ζητάει να τις αφήσει ήσυχες και του λέει πως ποτέ δεν τον αγάπησε. Τα λόγια της πληγώνουν τον Σερντάρ και φεύγει από το κτήμα. Όταν βλέπει τον Ερκούτ στην άκρη του δρόμου, τον παίρνει μαζί του στο αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο αργεί και η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο με δικό τους αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ: ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ: 17-18-19-20-21-22

Ενώ κατευθύνονται στο νοσοκομείο η Αρζού λέει ψέματα πως η Αλιγιέ ήξερε τα πάντα από την αρχή για το cd. Ο Μελίχ κατηγορεί την Αλιγιέ για ό,τι συνέβη και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Μελίχ συμπαραστέκεται στον Σελίμ και η ένταση, που υπήρχε ανάμεσά τους εξαιτίας της Ιπέκ, ξεπερνιέται.

Η Μελέκ, η οποία δεν είχε πάει στον γάμο, είναι σπίτι της, χωρίς να έχει ιδέα για το κακό, που έχει συμβεί. Όταν μαθαίνει ότι πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ, πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο και επιτίθεται στην Αλιγιέ και την Αρζού ενώ η Ιπέκ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η αστυνομία παίρνει κατάθεση από όλους τους μάρτυρες και αναζητά τον δράστη.

Δείτε ακόμα:Ποια γιορτή έχουμε σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και Ποιοι γιορτάζουν;

Ο Σελίμ λέει στους αστυνομικούς ότι θεωρεί ύποπτο τον Ερκούτ. Πέρα από το σοκ με τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ, όλοι συζητούν για το cd με την Αρζού…

Πηγή: happytv
Close