Ελίνα Ακριτίδου: Μίλησε στη Μελέτη για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Η ηθοποιός Eλίνα Ακριτίδου συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και έκαναν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, για την πορεία της, το παιδί της κ.ά.

Αφού μίλησαν για την επαγγελματική της ζωή στη συζήτηση μπήκε και το πρόβλημα υγείας του παιδιού της. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι τήρησε την στάση που οι γιατροί της είπαν να ακολουθήσει.

«Σταθήκαμε πολύ ψύχραιμοι»
«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Δείτε επίσης: «Μετά τα μεσάνυχτα»: Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί…»

Με ενοχλεί ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του κάποιοι άνθρωποι
H ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Το Τατουάζ» είχε μιλήσεο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί της και στην εκπομπή Happy Day τονίζοντας ότι την ενοχλεί πολύ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του γιου της κάποιοι άνθρωποι.

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια… ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη…»!

Η ηθοποιός τόνισε ότι κάποιες φορές ο τρόπος που αντιδρούν κάποιες φορές όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα του παιδιού της την ενοχλεί ιδιαιτέρως. «Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;». Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε…

Photo via peoplegreece.com

Πηγή: politis.com
Close