ΕΟΦ

ΕΟΦ: Ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα. Προσοχή αν το έχετε αγοράσει!

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά ένα σιρόπι για τον βήχα.

 

ΕΟΦ-Σιρόπι-Syromel-Plus

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο άγνωστος πόλεμος των ιατροδικαστών που μπαίνει εμπόδιο στις έρευνες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε διότι «τα αποτελέσματα των Δοκιμών/Αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH». Έτσι ο ΕΟΦ ανακάλεσε την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. λήξης 10/24.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το SYROMEL PLUS

ΕΟΦ

Δείτε ακόμη ΕΟΦ:: Οι παρενέργειες του εμβολίου κατά του Κορονοϊού (λίστα)

Αποφασίζουμε την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. Λήξης 10/24 λόγω του ότι τα αποτελέσματα των Δοκιμών/Αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH.

Η εταιρεία ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ( Douridas Lab.)που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.

ΕΟΦ

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Ανακαλεί επικίνδυνο φάρμακο για την πίεση

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, σύμφωνα με το iatropedia, εφόσον ζητηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close