Πάτρα-Μαλένα-Ίριδα-Τζωρτζίνα-

Πάτρα: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι συνταρακτικές αφού ο άγνωστος πόλεμος των ιατροδικαστών βάζει τρικλοποδιές και μπαίνει εμπόδιο στις έρευνες της αστυνομίας. 

Μετά τους τρεις θανάτους των παιδιών σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ήθελε και αγωνιούσε να μάθει την αλήθεια. Πώς χάθηκαν τρία παιδιά χωρίς να κουνηθεί φύλλο; Γιατί η κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας δεν βρέθηκε εξαρχής και πως τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από την ζωή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και κανείς δεν το ερεύνησε;

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που στοχοποιούν τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα-Μαλένα-Ίριδα-Τζωρτζίνα-

Εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου που μέχρι και σήμερα φαίνεται πως είναι η φερόμενη ως δράστρια – τουλάχιστον για την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα -, ο κόσμος επιρρίπτει ευθύνες και στους ιατροδικαστές. Βλέπετε οι ιατροδικαστές ήταν εκείνοι που ερευνούσαν τους θανάτους των παιδιών προτού ξεκινήσει ο ντόρος και κανείς δεν βρήκε τίποτα ύποπτο.

Με αφορμή αυτές τις αντιδράσεις αλλά και του σκανδάλου που έχει προκύψει, μετά τις κριτικές που δέχτηκαν οι αρμόδιες αρχές για παράβλεψη σημαντικών γεγονότων ξεκίνησε ένας υπόγειος πόλεμος ανάμεσα στους ιατροδικαστές.

Δείτε ακόμα Πάτρα:15 αμπούλες η ποσότητα κεταμίνης στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας

Πάτρα-Μαλένα-Ίριδα-Τζωρτζίνα-

Συγκεκριμένα οι επιστήμονες που εμπλέκονταν εξαρχής σε αυτή την υπόθεση της Πάτρας φαίνεται πως δέχονται αλλά και κάνουν χτυπήματα κάτω από την ζώνη και επιλέγουν να δημοσιοποιήσουν συγκεκριμένα στοιχεία στους δημοσιογράφους για να κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όπως φαίνεται οι επιστήμονες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και κατηγορήθηκαν από τον κόσμο ότι δεν πρόσεξαν τα στοιχεία και με λίγα λόγια δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, προσπάθησαν μέσω διαρροών να αλλάξουν την κοινή γνώμη.

Πάτρα-Μαλένα-Ίριδα-Τζωρτζίνα-

Για παράδειγμα στην περίπτωση της Μαλένας, χορηγήθηκε κάποιο τοξικό δηλητήριο, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί από τοξικολογικό έλεγχο ο οποίος και έγινε.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Αυτή είναι η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Φαίνεται πως η στάση της επιστημονικής κοινότητας που ενεπλάκη στην υπόθεση έχει δημιουργήσει νεύρα και ένταση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αφού αν ισχύει, πρόκειται για ολοφάνερες τρικλοποδιές στο έργο των Αρχών με απώτερο σκοπό την δική τους ηθική εξιλέωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close