Εποχικό Επίδομα του ΟΑΕΔ: Πόσο είναι και ποιοι το δικαιούνται;

Η δόση του Σεπτεμβρίου για το επίδομα ενοικίου πρόκειται να καταβληθεί τέλη του μήνα, και συγκεκριμένα 25-26 Σεπτεμβρίου 2019 για τις αιτήσεις εκείνες που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν μέχρι και την 31 Αυγούστου 2019.

Ποιοι πρέπει να καταβάλουν εκ νέου αίτηση: Δείτε αναλυτικά
Για το επίδομα ενοικίου 2019 πρέπει να πραγματοποιηθούν νέες αιτήσεις από χιλιάδες ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες, οι οποίοι λαμβάνουν ήδη το εν λόγω επίδομα.

Δείτε επίσης Κιάνου Ριβς: Οι τραγωδίες και οι θάνατοι που στιγμάτισαν τη ζωή του και οι θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι αθάνατος

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 λήγει το εξάμηνο ισχύος τους.
Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι έχουν επέλθει μεταβολές στα στοιχεία τους κατά το τελευταίο εξάμηνο, δεν ανανεώθηκαν και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση δεν ήταν δυνατόν να ανανεωθεί αυτόματα».

Ωστόσο, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση (ένδειξη «Νέα αίτηση») και εφόσον η αίτηση αυτή υποβληθεί στην υπηρεσία, θα προσκομίζεται νέο έντυπο συναίνεσης, καθώς και όποιο τυχόν άλλο δικαιολογητικό απαιτηθεί ανά αίτηση.

Δείτε όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ εδώ

Close