Επιτέλους αποκαλύφθηκε: Ο λόγος που έδιωξαν οι «Μαχητές» τον Αγγελόπουλο

Το μοντέλο του Survivor, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7 μέρες TV αποκάλυψε γιατί οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα. Επίσης, εξομολογείται πως έχει μετανιώσει που ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Πώς είναι μετά την αποχώρηση;
Φαγωμένη! (γέλια) Νιώθω ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Είχα ζητήσει από τα παιδιά να με ψηφίσουν επειδή με είχε κουράσει το ότι έχανα, είχα κάποιες ανασφάλειες, θεωρούσα ότι έζησα την εμπειρία και ήθελα να αποχωρήσω. Το είχα πει και στην Ελένη, η οποία με ρώτησε αν είμαι σίγουρη. Αν δεν με είχε ψηφίσει, ίσως να έφευγε ακόμα και ο Πάνος. Όμως επέστρεψα κι όταν είδα το παιχνίδι με πήραν τα κλάματα! Το μετάνιωσα, θα ήθελα να συνεχίσω!

Το δικό σου φαβορί;
Έχω ήδη δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει. Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα. Η ομάδα τα συζητάει όλα, πως γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους.

Γιατί όμως;

Δείτε στο apithano.gr

Close