Επίθεση ιερέα σε 74χρονη επειδή φορούσε μάσκα! "Δεν θέλω  καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου"

“Δεν θέλω  καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου”. Με αυτή την φράση διέκοψε την λειτουργιά ο ιερέας Ιγνάτιος στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας. Ένα πρωτοφανές γεγονός που άφησε άφωνους όλους. Η εν λόγω κυρία ήταν η μόνη που φορούσε μάσκα μέσα στον ναό σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.

Έξαλλος έγινε ο ιερέας  Ιγνάτιος  όταν μια 74 χρονη γυναίκα αρνήθηκε  να αποχωρίσει από τον εκκλησιαστικο χώρο παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου. Εντύπωση προκαλεί η στάση των υπόλοιπων  που έμειναν άφωνοι  στα πρωτάκουστα λεγόμενα του ιερομόναχου.

Δειτε επισηςΘεσσαλονίκη: Παππάς ψάλλει “Τη Υπερμάχω” στο προαύλιο και εμψυχώνει τους πιστούς από τα μπαλκόνια τους

Πρέπει να σημειωθεί πως εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη μονή έχει “αποσχιστεί¨ από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως “φανατικοί αντιπατριαρχικοί”.

Από την αλλη πλευρά η Στεργιανή Γάκη, κόρη τη 74χρονης, σημειώνει σε  ανάρτηση της στο Facebook:

“Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας.

Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας”.

Close