Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι για ένα αίτημα φιλίας στο facebook

Συνελήφθη η 35χρονη γυναίκα ως βασική ύποπτη στην επίθεση βιτριόλι. Οι αστυνομικές αρχές, βρήκαν τη γυναίκα που πιθανότατα έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στις 20 Μαΐου.

Πρόκειται για μία όμορφη ξανθιά γυναίκα που οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνα στο σπίτι της, βρήκαν την τηλεκάρτα και μία περούκα. Αυτή τη στιγμή, η ίδια ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, αν και μέχρι στιγμής αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ύποπτη για την επίθεση βιτριόλι, προέρχεται από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας. Εργάζεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε δικηγορική εταιρία η οποία συνεργάζεται και παίρνει υποθέσεις της ασφαλιστικής εταιρίας όπου δουλεύει η 34χρονη Ιωάννα.

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι για ένα αίτημα φιλίας στο facebook

Οι Αρχές ανακάλυψαν την 35χρονη, μέσα από τις καταγραφές βιντεοκάμερας, που την “έπιασαν” να τηλεφωνεί από τηλεφωνικό θάλαμο. Παράλληλα, είχαν τηλεφωνικά στοιχεία από την τηλεκάρτα που έγιναν οι κλήσεις προς το ραδιοταξί.

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που πέταξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

πηγή φωτογραφιών newsit.gr

Περισσότερα σε λίγο

Close