Έρχεται το σούπερ μάρκετ των «φτωχών»! Όλα τα τρόφιμα έως 0,40€!

Σάρκα και οστά φαίνεται ότι παίρνει το νέο επιχειρηματικό βήμα του Στέλιου Χατζηιωάννου στο εγχώριο λιανεμπόριο και μάλιστα με σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί θα είναι το… πάμφθηνο σούπερ μάρκετ

Ύστερα από περίπου δυο χρόνια αναζήτησης, σύμφωνα με τον Αθήνα 9,84, ο κύπριος επιχειρηματίας εντόπισε ακίνητο που πληροί τις προϋποθέσεις του για να στεγάσει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας easyfoodstores στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες για την επίτευξη συμφωνίας.

Δείτε ακόμα: 6+1 κετογονικά τρόφιμα για απώλεια βάρους. Μάθετε ποια είναι αυτά

Την επίσπευση της έλευσης των easyfoodstores στην Αθήνα, έκανε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στο περιθώριο της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση που δίνει στους συγγενείς των θανόντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται να μισθώσει ή να αγοράσει το εν λόγω ακίνητο.

Δείτε ακόμα: Κατεψυγμένα τρόφιμα: Ποια να μην αγοράζετε. Τι απίστευτο περιέχουν επικίνδυνο για υγεία, προσοχή

Τα easyfoodstores, τα λεγόμενα και «σούπερ μάρκετ των φτωχών» ξεκίνησαν στην Βρετανία και διαθέτουν είδη διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σούπερ μάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου θα διαθέτουν προϊόντα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά.

Δείτε ακόμα: Θέλετε τα τρόφιμα σας να παραμένουν οργανωμένα και φρέσκα στην κατάψυξη του ψυγείου σας; Τα καλύτερα κόλπα που θα σας σώσουν!!

Σημειώνεται πως ήδη ο κύπριος επιχειρηματίας επενδύει σε ακίνητα στην Αθήνα, ένα εκ των οποίων στεγάζει το Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

Μένει να δούμε την απήχηση του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος…

Πηγή: eretikos
Close