«Έριξα το παιδί 15 ημέρες Πριν το Γάμο μας για ένα… Τσακωμό»

Σοκάρει η Ελληνίδα τραγουδίστρια με την αποκάλυψη της.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλώντας για τον μεγάλο έρωτα της ζωή της, εξομολογήθηκε πως λίγο πριν το γάμο τους «έριξε» το παιδί τους με αφορμή ένα τσακωμό.

Ο λόγος για τη Νέλλη Γκίνη. «Αποκάλυψα την ιστορία μας μας σαν δημόσια εξομολόγηση στη μνήμη του Μιχάλη, που λάτρεψα και θα τον λατρεύω μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Ήταν ένας από τους τρεις μεγάλους μου έρωτες. Ήμασταν μαζί 4 χρόνια κι έζησα υπέροχα, σαν να ήταν 124 χρόνια. Ζήσαμε τόσα πράγματα… σε προηγούμενες σχέσεις μου είχα βιώσει τη ζήλια, με ζήλευαν ακραία, φοβερά πράγματα, μέχρι και να με βρίσουν, έχω δεχθεί λεκτική βία. Ένιωσα τη ζήλια εγώ στη σχέση μου με τον Μιχάλη, έτσι, έκανα κάτι ακραίο. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα άμβλωση. Ήταν ένα φίδι που μπήκε μέσα μου και με έφαγε στην κυριολεξία»

Δείτε ακόμα: «Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα πολλά παιδιά»

Έκανες την άμβλωση για να τον εκδικηθείς;

«Δεν το έκανα για να τον εκδικηθώ, αλλά επειδή τσακωθήκαμε εκείνη την ημέρα κι έφυγε ο Μιχάλης. Η εγκυμοσύνη μου ήταν προχωρημένη και ήμασταν 15 μέρες πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, είχαν τυπωθεί μέχρι και οι προσκλήσεις. Θα παντρευόμασταν στη Μητρόπολη, με τους Αντώνη και Νίκο Περατικό κουμπάρους. Έτσι ακριβώς παντρεύτηκε, ο Μιχάλης την Νταράλα μετά, έκανε το ίδιο, ό,τι είχαμε κανονίσει να κάνουμε μαζί, δεν άλλαξε τίποτα. Έκανε ακριβώς τις ίδιος κινήσεις… Μου άξιζε, γιατί του έκανα πολύ χειρότερα, τον έκανα πολύ δυστυχισμένο με αυτό. που έκανα. Να του ζητήσω και τα ρέστα;»

Δείτε ακόμα: Αγνώριστη: Η «πλαστική» Ηρώ του GNTM έβγαλε τα ψεύτικα χείλη και έγινε άλλος άνθρωπος (Pics)

Ξαναμιλήσατε μετά από όλα αυτά;

«Φυσικά και ξαναμιλήσαμε. Μάλιστα, ενάμιση μήνα πριν αρρωστήσει, που νόμιζα ότι ήταν «ράδιο αρβύλα», γιατί μου είχε τηλεφωνήσει 2 μήνες πριν και μου είχε πει: «Παράτα τα όλα κι έλα εδώ, να κάτσουμε στη Κινέττα, να βγούμε όπως βγαίναμε με τη βάρκα και ψαρεύαμε, κάναμε μπάνιο και χανόμαστε σε παραλίες». Πέρασα όμορφα χρόνια μαζί του, δημιουργικά, γεμάτα αγάπη, έρωτα, πάθος… θα τον αγαπώ πάντα», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: true
Close