Εσείς τη θυμάστε;Δείτε την Παναγιώτα Βλαντή στα 19 της! Η "Συλβί" ποζάρει για Σταρ Ελλάς!

Εσείς θα την αναγνωρίζατε;

Μιλάμε για μερικά χρόνια πριν, όπου η Παναγιώτα Βλαντή είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία για Σταρ Ελλάς! Δεν απορούμε βέβαια, καθώς μέχρι και σήμερα είναι μία πανέμορφη γυναίκα!

Σύμφωνα με το menshouse.gr ήταν το 1988 όταν η 19χρονη τότε Παναγιώτα Βλαντή, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, λάμβανε μέρος στα καλλιστεία διεκδικώντας το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Η εικόνα της; Πολύ διαφορετική.
Με το στυλ που απαιτούσε η εποχή, καστανή, με βάρος 62 κιλά και ύψος 1,79, η δική μας «Σιλβή» είχε όλα τα φόντα να κερδίσει. Κάτι που, όμως, δε συνέβη.

Η νεαρή που έμελλε να λατρέψει όλος ο ανδρικό πληθυσμός, δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα. Οι φωτογραφίες της, όμως, από τη βραδιά εκείνη την «κυνηγούν» μέχρι σήμερα. Όχι, στόχος της δεν ήταν το μόντελινγκ, αλλά… η επανάσταση!

Εσείς τη θυμάστε;Δείτε την Παναγιώτα Βλαντή στα 19 της! Η "Συλβί" ποζάρει για Σταρ Ελλάς!

Δείτε επίσης Δείτε πώς είναι σήμερα η Βάλια Κακούτη -Η Σταρ Ελλάς του 2004 άλλαξε

«Ήταν η επανάστασή μου στους γονείς μου! Ήθελα να γίνω ηθοποιός και δεν μ’ άφηναν και είπα “έτσι είστε; Θα πάω καλλιστεία!”. Ήταν μεγάλη επανάσταση. Τους σόκαρα τους γονείς μου που επέμενα να γίνω ηθοποιός. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να μπω στο θέατρο. Είχα διαβάσει, λοιπόν, ότι όλες οι πρωταγωνίστριες είχαν ξεκινήσει απ’ τα καλλιστεία. Ήταν το πρώτο πράγμα που διεκδίκησα και το κέρδισα.

Μου πήγαν λίγο κόντρα αλλά μετά, στο τρίτο έτος της σχολής πια, με βοήθησαν και οικονομικά, με στήριξαν. Όσο καιρό αρνούνταν να με βοηθήσουν, έκανα κι εγώ κάποιες δουλειές όπως πωλήτρια, πρόσεχα παιδάκια και δούλεψα και σε μια εταιρεία. Έκανα και λίγο μόντελινγκ, και κάποιες φωτογραφίσεις επειδή κάποιοι με είχαν δει στα καλλιστεία», θα δήλωνε αργότερα.

Δείτε επίσης Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Εσείς τη θυμάστε;Δείτε την Παναγιώτα Βλαντή στα 19 της! Η "Συλβί" ποζάρει για Σταρ Ελλάς!

Με πληροφορίες από menshouse.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close