Εύα Καϊλή : Σε σοκ η πεθερά της αδελφής της Μανταλένας  – Επεσα από τα σύννεφα – Βίντεο

Μεγάλο σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις  για  το σκάνδαλο Qatar – Gate που φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η πεθερά της αδελφής της Μανταλένας Καϊλή μίλησε αποκλειστικά στο T-Live και την Ρένα Κουβελιώτη και τόνισε πως δεν έχει επαφές με την Ευρωβουλευτή και πως έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως βρίσκεται στην φυλακή.

«Ό,τι είδα στις ειδήσεις! Δεν έχω δει τη νύφη μου, εγώ ασχολήθηκα λίγο με το παιδάκι, πήγα λίγο στο σπίτι, καθίσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν η Μανταλένα θα πάει στις Βρυξέλλες. Δεν είχα ιδέα. Το μάθαμε από φίλους ότι η Εύα βρίσκεται στη φυλακή. Δεν είχα ιδέα. Στα καλά καθούμενα δεν μιλάω με την Εύα, μόνο σε οικογενειακές συναθροίσεις, Χριστούγεννα αν ήταν εδώ θα τρώγαμε μαζί.

Δείτε επίσης : Εύα Καϊλή : Η πρώτη αντίδραση της ευρωβουλευτού  Τι δηλώνει μέσω του δικηγόρου της

Δεν έχουμε επαφές. Δεν κρατάω ημερολόγιο πότε την είδα και πότε δεν την είδα. Δεν το συζητώ, έπεσα από τα σύννεφα. Αν δεν γίνει δίκη δεν μπορεί κανείς να πει κάτι. Αν η δικαιοσύνη δεν ασχοληθεί μέχρι τέλους δεν θα μάθουμε την αλήθεια. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί, ούτε στο μηδέν δεν είμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο T-Live σύμφωνα με το nassosblog.gr .

 

Close