Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 17/3 έως 23/3

Τυπικά λοιπόν μπαίνει η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια ανθίζουν, τα δέντρα πρασινίζουν κι οι πλανήτες παίζουν μαζί μας με τους συνδυασμούς που κάνουν, άλλες φορές καθησυχάζοντας ή ανακατεύοντάς μας κι άλλες εκπλήσσοντάς μας. Εννοείται ότι για αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστές είναι τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως) που έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους. Από την άλλη, Ιχθύες, Ταύροι και Υδροχόοι μα έτσι μα αλλιώς, πάλι, μέσα στα πράγματα θα είναι.

Δείτε επίσης: Όταν μιλούν οι άντρες του ζωδιακού. Τι λέει για σένα στους φίλους του;

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ ♈
1ο Δεκαήμερο: Για σένα τώρα ήρθε η άνοιξη, αφού ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου, οπότε σαν έτοιμος από καιρό θα ξαναμπείς στο παιχνίδι. Τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, θα αναλάβεις δράση, θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα κάνεις τα πάντα όλα σε χρόνο dt, μαζί με ένα ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα που θεωρείς απαραίτητο στις σχέσεις σου, με την Πανσέληνο απέναντί σου στις 21/3. Το να φρεσκάρεις και την εμφάνισή σου είναι μέσα στο μενού, μιας και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και να παραμείνεις πρώτος στις καρδιές και τις εντυπώσεις.

2ο Δεκαήμερο: Πίσω-πίσω ο Ερμής, να που πιάνει κι εσένα και σου προκαλεί διάφορα επικοινωνιακά προβλήματα είτε με τους κοντινούς σου ανθρώπους είτε με το ταίρι σου και πολύ γκρίνια. Να οι αναβολές και οι καθυστερήσεις, να τα λάθη, οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί γύρω στις 20/3, ενώ αν υπήρχε ανοιχτό θέμα νομικό ή σπουδών πολύ πιθανό τώρα να σου ξαναεμφανιστεί μπροστά. Τα ταξίδια να τα αποφύγεις πάντως, εκτός κι αν πας σε μέρη που είχες επισκεφτεί παλιότερα.

3ο Δεκαήμερο: Τόσο στις 20 όσο και στις 21/3 θα χρειαστεί να προσέχεις για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και να μην μπλέξεις με άτομα που μετά θα είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, ακόμα κι αν βλάπτουν την… υγεία σου και να μην ξετινάξεις το ταμείο σου και μείνεις με τσέπη άδεια, προκειμένου να ικανοποιήσεις μια λόξα σου. Αυτές τις μέρες πάντως παίζει αρκετά το σεξ, οπότε απόλαυσέ το χωρίς τύψεις αλλά πάρε και τις προφυλάξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
1ο Δεκαήμερο: Μια αντάρα, μια συναισθηματική διέγερση θα τη νιώσεις γύρω στις 20/3 ενώ στις 21/3 μια αναμπουμπούλα στη δουλειά θα σου δημιουργήσει άγχος και νεύρα. Το θέμα είναι να μην γίνεις άδικος με έναν συνάδελφο ή υπάλληλό σου, πάνω στον εκνευρισμό σου και τον κατηγορήσεις για πράγματα που δε φταίει. Γενικά, πάντως δε φαίνεσαι και πολύ ψύχραιμος κι ίσως είναι κι η δική σου ψυχολογική κατάσταση ασταθής που προς τα έξω βγάζεις την εικόνα ανθρώπου έτοιμου να σκάσει.

2ο Δεκαήμερο: Στις 17/3 θα παρουσιαστεί ένα οικογενειακό ζήτημα, όπου θα πρέπει να δείξεις την πυγμή σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ενώ στις 20/3 θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις μια εκκρεμότητα που αφορά σε γραφειοκρατική σου υπόθεση ή να κάνεις μια κουβέντα που ήθελες με άτομο του συγγενικού σου περιβάλλοντος ή σχετικό με μια δουλειά που σε ενδιαφέρει. Οτιδήποτε άλλο έχεις στο νου σου, τύπου μια καινούργια αγορά ή επαφή, καλύτερα να το ξεχάσεις. Είπαμε και το ξαναλέμε, μόνο με ό,τι έχει μείνει στη μέση, ασχολούμαστε.

3ο Δεκαήμερο: Στις 17/3 κι η ενέργειά σου θα περισσεύει, όμως καλό θα ήταν να τη βγάλεις, κυκλοφορώντας και γνωρίζοντας πρόσωπα ή με το να συναντηθείς με την παρέα σου και να ξαναθυμηθείς τα παλιά. Στις 20/3 μια πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σου ή μια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι αρκετά χρήσιμη, ενώ στις 21 πρέπει να είσαι ψύχραιμος και λογικός γιατί θα φουντώσει ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου και οι αντιζηλίες και εκεί μπορεί να ξεφύγεις από τον έλεγχο, οι συνέπειες όμως θα σου κοστίσουν.

Δείτε επίσης: Είσαι ξανθιά; Δες ποια χρώματα ρούχων σου ταιριάζουν περισσότερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
1ο Δεκαήμερο: Τόσο ο Ήλιος που περνά στον Κριό στις 20/3, όσο και περισσότερο η Πανσέληνος στον κολλητό σου, τον Ζυγό, στις 21/3, σε βοηθούν όχι μόνο να ανέβεις σε διάθεση, αλλά και να επεκταθείς και να προωθηθείς. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και μη στέκεσαι μόνο στο πού θα πας για να περάσεις καλύτερα! Καλά τα ξενύχτια και οι έρωτες, όμως, κάνε και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού σε παίρνει, που είναι χρήσιμες για τη δουλειά σου ή για να πλασάρεις ένα έργο σου.

2ο Δεκαήμερο: Οι ωραίοι έχουν χρέη λέει το τραγούδι και εσένα ενδέχεται να σε… ξαναθυμηθούν κάποια από αυτά γύρω στις 20/3, που τα είχες βέβαια ξεχάσει, γι’ αυτό τώρα θα είσαι με την ψυχή στο στόμα για να τα τακτοποιήσεις. Από την άλλη, ο Ερμής κινούμενος με την όπισθεν θα αρχίσει να πιάνει κι εσένα, οπότε να αναμένεις μπερδέματα και λάθη στη δουλειά σου, λόγω της βιασύνης ή της αφηρημάδας σου. Δεν αποκλείεται να ξαναεμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο με το οποίο δεν είχατε την καλύτερη επικοινωνία.

3ο Δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται γύρω στις 17/3 να εκνευριστείς με κάτι ή κάποιο πρόσωπο σχετικά με τη δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα, με αφορμή βέβαια. Ίσως μάθεις ότι κάτι έχει παιχτεί ή ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου. Πάντως αν ζητήσεις στήριξη από ισχυρό άτομο, στις 20/3 θα την έχεις. Στις 21/3 θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, είτε επαγγελματική είτε ερωτική, όμως κάλμαρε λίγο γιατί μπορεί τελικά να μην αξίζει και πολύ. Πρόσεξε μην παραμυθιαστείς στις 24/3!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος στον Κριό σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, αλλά μην περιμένεις να το κάνει… ευγενικά. Θα ρίξει στο διάβα σου δυο-τρία προβληματάκια, αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, οπότε στάνταρ για αρκετές μέρες θα είσαι στην τσίτα. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21/3, εγγυάται… διάφορα ζητήματα σχετικά με το σπίτι σου και κόντρες με την οικογένειά σου. Ευκαιρία είναι όμως να κάνεις κι εσύ τα ξεκαθαρίσματά σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους.

2ο Δεκαήμερο: Θα πονοκεφαλιάσεις αυτή την εβδομάδα, αφού δε σου φτάνουν τα διάφορα ανοιχτά μέτωπα που έχεις να αντιμετωπίσεις, θα έχεις και παλιά ζητήματα που θα επανεμφανιστούν γύρω στις 20/3, που ίσως γίνουν αιτία να τσακωθείς με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ή τους αφορούν και τώρα πρέπει να τα κλείσεις μια και καλή. Πάντως γενικά θα έχεις ένα τρέξιμο για να διευθετήσεις εκκρεμότητες και ζητήματα της καθημερινότητάς σου.

3ο Δεκαήμερο: Σε έντονους ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα σου, μάλιστα, στις 17/3, θα μιλήσεις ή θα συναντήσεις αρκετό κόσμο είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Μια αντιπαράθεση, παρότι έντονη, θα είναι αφορμή για να σκεφτείς. Στις 20/3 μπορεί να πικραθείς από κάτι που θα μάθεις ή θα σου πει το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου, ωστόσο, στις 21 θα σου περάσει. Άφησε που μπορεί να πάρεις μια χαρούμενη είδηση, ένα δώρο, ακόμα και χρήματα που σου χρωστούσαν και να τα ξεχάσεις όλα.

Δείτε επίσης: 6 ζώδια που αποπλανούν παντρεμένους

ΛΕΩΝ ♌
1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, τόσο με την λαμπερή σου παρουσία, όσο και με το κέφι και το μπρίο σου. Στο επικοινωνιακό κομμάτι θα δίνεις ρεσιτάλ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλασάρεις ό,τι θέλεις. Στις 21/3, ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, μπορεί να εκνευριστείς από τη συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου ή ένα τεχνικό πρόβλημα που θα προκύψει. Ένταση πάντως θα έχεις και με την παραμικρή αφορμή θα βγαίνεις στην επίθεση.

2ο Δεκαήμερο: Αν είχες ξεχάσει ή αφήσει μια δουλειά στη μέση, στις 17/3 θα αναγκαστείς να την ολοκληρώσεις, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, κάτι που σημαίνει ότι, σου αρέσει-δε σου αρέσει, θα χαλάσεις την Κυριακή σου. Επίσης, είναι πιθανό να καταπιαστείς και με διάφορες υποχρεώσεις ή δουλειές του νοικοκυριού. Από την άλλη όμως, αν περιμένεις χρήματα που έχουν καθυστερήσει, μπορεί να τα πάρεις στις 24 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Καροτσάκι θα σε πάει αυτή η εβδομάδα, που από την αρχή της θα έχει εντάσεις, επιθέσεις, ακόμα και χάσιμο χρημάτων. Στις 20/3, πάντως έναν καβγά στη δουλειά σου δεν θα τον γλιτώσεις, καλό είναι όμως να προσέξεις και να μην ξεφύγεις από τα όριά σου, αν και θα είναι δύσκολο, αφού μπορεί να κατηγορηθείς άδικα. Στις 21/3 το θετικό κλίμα επιστρέφει, αλλά εκεί, μέσα στον ενθουσιασμό και το χύμα που θα επικρατεί, ενδέχεται να κάνεις μεγάλη πατάτα γι’ αυτό έχε το νου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και ερωτικοσεξουαλικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κολλήσεις στο πώς θα βγάλεις παραπάνω χρήματα, προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά να σου μείνουν κιόλας. Ίσως ξεκινήσεις έναν διακανονισμό ή σε πιάσει μια φούρια να τακτοποιήσεις σχετικές υποχρεώσεις σου. Από την άλλη, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, στις 21/3, θα φουντώσουν και οι επιθυμίες σου και ίσως τη δεις λίγο αλλιώς. Μη σου πούμε ότι ενδέχεται να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε ελκύει.

2ο Δεκαήμερο: Δε θα την παλεύεις, αυτήν την εβδομάδα, αφού, εκτός των προβλημάτων συνεννόησης με το ταίρι σου, θα επανεμφανιστεί στις 20/3 κι ένα παλιότερο ζήτημα που σας είχε αναστατώσει. Από την άλλη και οι σχέσεις με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη σου δε πηγαίνουν καλά, ίσως γιατί είναι στον κόσμο του και κάνει λάθη που σε εκνευρίζουν. Αν έχεις παιδιά, θα σε κουράσουν τη γκρίνια τους ή την τάση τους να κάνουν ό,τι τους καπνίσει.

3ο Δεκαήμερο: Μια μουρμούρα με το ταίρι σου στις 17/3 μπορεί να καταλήξει σε μούτρα ή έντονη διαφωνία, με αιτία κάτι που έγινε ή δεν έγινε στο πρόσφατο παρελθόν. Η κατάσταση, ωστόσο, δε θα ξεκαθαρίσει όσο κι αν επιμείνεις. Ίσως στις 20 μάθεις τελικά τι συνέβη και καταφέρεις να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Αυτή η μέρα προβλέπεται αρκετά διαφωτιστική και για τα ερωτικά σου, με ειδήσεις και πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σου. Στις 21/3 μια εξομολόγηση είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης και μια αναμπουμπούλα στο σπίτι σου.

Δείτε επίσης: 3+1 ζώδια που έχουν ζήσει προηγούμενες ζωές

ΖΥΓΟΣ ♎
1ο Δεκαήμερο: Εκτός του ότι ο Ήλιος περνά απέναντί σου, στις 20/3 στρέφοντας την προσοχή σου σε όλες τις σχέσεις σου, έχεις και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 21 που σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση και ανυπομονησία να τελειώνεις με όλους τους άλλους και τα προβλήματά τους για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου και τις ανάγκες σου. Μήπως όμως κι εσύ ξέρεις από πού να αρχίσεις; Ένα ξεκαθάρισμα της θέσης σου πάντως είναι αναγκαίο, αν και δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις.

2ο Δεκαήμερο: Δεν προβλέπεται ξεκούραση και ηρεμία για σένα, αφού τόσο θέματα της δουλειάς όσο και του σπιτιού θα δοκιμάσουν την υπομονή σου. Δεν αποκλείεται στις 20/3 να έχεις και μια ζημιά στο σπίτι ή να προσπαθήσεις να φτιάξεις κάτι που είχε χαλάσει και να μην τα καταφέρεις. Επίσης, «κολλήματα» και δυσλειτουργία του εξοπλισμού σου, φαγωμάρα με συναδέλφους ή γκρίνια με μέλη της οικογένειάς σου είναι κάποια από αυτά που μπορεί και να σε ρίξουν ψυχολογικά!

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις ότι στις 20/3 μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά μια ζημιά, ένα θέμα σε σχέση με κληρονομιά ή ακίνητο ή να έρθεις στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ή της απελπισίας με ένα ζήτημα που θα προκύψει με την οικογένειά σου, έχεις και πολύ φωτεινές στιγμές μέσα στη βδομάδα. Τόσο στις 17 που θα έχεις τη δυνατότητα να υπερασπίσεις το δίκιο σου, όσο και στις 21, όπου εκεί παίζει να προκύψει και κάτι ερωτικό, να πάρεις ένα δωράκι, χρήματα ή απλά να ξεσκάσεις με καλή παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν θέματα δουλειάς, αλλά και κάποια δικά σου που θα επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση, ενδεχομένως πράγματα που θα μάθεις ότι γίνονταν στο παρασκήνιο και μάλιστα από πρόσωπο που δεν υποψιαζόσουν. Όμως εδώ είναι που πρέπει να μην αφήσεις την αρνητική σου πλευρά να νικήσει και να βρεις τη δύναμη και να τα ξεπεράσεις και να βγεις μπροστά. Συναισθηματικά φορτισμένος πάντως θα είσαι, κάτι που θα σε σπρώξει και σε ένα έντονο ξέσπασμα.

2ο Δεκαήμερο: Μέχρι τις 20 του μήνα, όλα θα είναι προς το νορμάλ στη ζωή σου. Από εκεί και πέρα όμως, θα παρουσιαστούν σύννεφα, κυρίως στις σχέσεις σου, τόσο τις φιλικές όσο και τις ερωτικές. Δεν αποκλείεται κι η εμφάνιση ενός ή μιας πρώην σου που θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, όπως επίσης κι ενός προβλήματος με το ταίρι σου που πίστευες ότι είχε ξεπεραστεί. Όπως και να έχει, η ψυχραιμία είναι απαραίτητη, αλλιώς δε θα τον γλιτώσεις τον τσακωμό, μη σου πούμε ότι θα βρεθείς και φταίχτης.

3ο Δεκαήμερο: Παραμένεις στο μάτι του κυκλώνα, αφού ο Άρης απέναντί σου δυσκολεύει τη ζωή σου με εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σου, αλλά και τους συνεργάτες σου. Μπορεί μάλιστα να κατηγορηθείς και για πράγματα που δε φταις, με αποτέλεσμα στις 17/3 να τα πάρεις και να γίνει χαμός. Στις 20, πάλι θα είσαι στην τσίτα γιατί θα πληροφορηθείς κάτι που δε γνώριζες, ενδεχομένως κι από άτομο του στενού σου κύκλου, ενώ στις 21 στο σπίτι σου θα γίνει της μουρλής, με την οικογένεια να ανακατεύεται στα προσωπικά σου, αλλά και μια ζημιά που θα σου κοστίσει.

Δείτε επίσης: Υπέροχες εμφανίσεις για μακριά μαλλιά το 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα μάλλον θα ανεβάσεις στροφές, με τον Ήλιο να περνά, στις 20/3, στον 5ο οίκο σου, όπου και θα κάνεις δυναμικό comeback στο ερωτικό παιχνίδι! Η Πανσέληνος όμως στις 21, σε κάνει ανυπόμονο και βιαστικό κι όπως είσαι μέσα στην ένταση, μπορεί να έχεις ένα γερό τράκο με φιλικό σου πρόσωπο, που προσπαθεί να σε συγκρατήσει και να ρίξει σε κανονικά επίπεδα τον ενθουσιασμό σου. Πάντως, να ξέρεις ότι αυτές τις μέρες χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός και να κρατήσεις ένα μέτρο. Επίσης, αν έχεις παιδιά, θα σου βγάλουν το λάδι.

2ο Δεκαήμερο: Είναι η σειρά σου να… ταλαιπωρηθείς από τον ανάδρομο, αφού σιγά-σιγά σε έφτασε και όπως θα διαπιστώσεις από τις 20 του μήνα θα αρχίσουν τα παρατράγουδα με το σπίτι και την οικογένειά σου. Πράγματα που δεν είχες φροντίσει γιατί ασχολούσουν με κάτι άλλο τώρα θα χρειαστεί να καταπιαστείς μαζί τους, ενώ αν υπήρχε θέμα με δικό σου πρόσωπο και είχες αφήσει στην άκρη, θα επανεμφανιστεί και θα σε αναγκάσει να το κουβεντιάσεις. Το αν θα λυθεί όμως ή θα μπλεχτεί περισσότερο είναι άλλη ιστορία!

3ο Δεκαήμερο: Στις 17/3 θα σκάσεις από κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας, έτσι όπως θα είσαι τσιτωμένος, να τσακωθείς και με έναν συνάδελφο ή υπάλληλό σου ή να μεταφέρεις την ένταση στο σπίτι σου και με μια μικρή αφορμή να γίνει μάχη. Πρόσεξε όμως, μήπως όλα αυτά τα νεύρα έχουν επιπτώσεις στην υγεία σου ή κάνεις κάποια ζημιά. Στις 21 όμως το χαμόγελο θα επιστρέψει στο πρόσωπό σου, αφού η τύχη θα είναι και πάλι με το μέρος σου. Πιθανή είναι και μια ευχάριστη είδηση, μια γνωριμία ή ένα δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
1ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα μόλις περάσει ο Ήλιος στον Κριό, στις 20/1 όλος ο εκνευρισμός και η ένταση που είχες μέσα σου θα ξεσπάσει, με αποτέλεσμα να φας τα μουστάκια σου με την οικογένειά σου. Πιθανόν, επίσης, να ξεκινήσεις την αναδιοργάνωση του σπιτιού σου, με επιδιορθώσεις, ξεσκαρτάρισμα και πέταγμα παλιών ή αχρείαστων πραγμάτων. Στις 21/3, με την Πανσέληνο, ο επαγγελματικός σου χώρος γίνεται πεδίο βολής, όπου κι εκεί θα υπάρξουν επεισόδια με πρόσωπα που είτε θα σε νευριάσουν με την υποτιμητική συμπεριφορά τους είτε θα σε θεωρήσουν υπεύθυνο για μια κατάσταση.

2ο Δεκαήμερο: Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη την προσωπική σου ζωή, αλλά αυτή τη βδομάδα μάλλον θα το παρακάνεις, αναλαμβάνοντας και ευθύνες που δε σου αναλογούν κι εκεί ίσως πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο αντέχεις να φορτωθείς κι άλλο. Στις 20 του μήνα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις αρκετές υποθέσεις σου που ήταν σε εκκρεμότητα, να κάνεις μια συνάντηση που ήθελες καιρό αλλά και να συζητήσεις με άλλους όρους μια πρόταση που σου είχε γίνει.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά δραστήρια θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με δεδομένο ότι από τη μια προσπαθείς να κρατήσεις χαρακτήρα, από την άλλη όμως μπαίνεις στον πειρασμό να ξεχάσεις κανόνες και όρια, ίσως νικήσει το δεύτερο και τελικά ξεφύγεις στις 17 του μήνα. Τόσο στις 20, όσο και στις 21 όμως, όλα φαίνεται να δουλεύουν για σένα κι αν εκμεταλλευτείς σωστά τις καταστάσεις, αλλά και δε διστάσεις να ρισκάρεις, θα αποδείξεις σε όλους και πόσο αξίζεις και γιατί δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου.

Δείτε επίσης: 20 Υπέροχες Ιδέες για να Κάνετε το Σπίτι σας Αγνώριστο. Με την 7η θα την Ζηλέψετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο: Πότε έτσι, πότε αλλιώς θα είναι τα πράγματα, αυτή την εβδομάδα για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν απότομα σκαμπανεβάσματα. Το σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητά σου θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ θα έχεις και τη διάθεση να τελειώνεις με κάποιες δουλειές και να ξενοιάσεις. Η Πανσέληνος στο φιλικό σου Ζυγό, ίσως δημιουργήσει μια μικρή ένταση με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, όμως όπως ήρθε έτσι και θα φύγει, μάλιστα, μετά από κάποια που θα ειπωθούν, μπορεί να γίνουν και καλύτερες οι σχέσεις σας.

2ο Δεκαήμερο: Όλη την εβδομάδα θα ασχοληθείς με οικονομικά κυρίως θέματα και μάλιστα κάποια θα εμφανιστούν την τελευταία στιγμή, αναγκάζοντάς σε να βγάλεις φτερά στα πόδια σου για να τα αντιμετωπίσεις. Στις 20/3 φαίνεται να κλείνει ένα θέμα που σε ταλαιπώρησε αρκετά, ίσως μια συμφωνία που είχε μπλοκάρει και σε είχε αγχώσει, εξ αιτίας των συνεχόμενων αναβολών και εμποδίων. Επίσης, το ερχόμενο διάστημα ίσως πάρεις πίσω δανεικά που είχες ξεγράψει ή χρήματα που σου όφειλαν. Έχε υπόψη σου όμως να μη δανείσεις εσύ γιατί αργήσουν να σου τα επιστρέψουν.

3ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, αφού στις 17/3 ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου μάλλον δε θα εκτιμηθούν από την οικογένειά σου, αλλά με το να βγάλεις το προκλητικό-επιθετικό σου πρόσωπο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνετε μύλος. Στις 20 του μήνα ενδεχομένως να μάθεις κάτι που θα κάνει τα νεύρα σου κρόσσια, ενώ δεν αποκλείεται και μια ζημιά στο σπίτι. Το πολεμικό κλίμα θα συνεχιστεί και στις 21 με ανταγωνισμούς, ζήλιες και διεκδικήσεις είτε από είτε προς την πλευρά σου, ωστόσο εσύ φαίνεται να γελάς τελευταίος και καλύτερα, αφού θα πετύχεις το στόχο σου

Δείτε επίσης: 5+1 έξυπνα κόλπα για το σπίτι μόνο με μία πλαστική μεμβράνη

ΙΧΘΥΕΣ ♓
1ο Δεκαήμερο: Ορεξάτος και πολύ ενεργητικός θα είσαι αυτή την εβδομάδα, που περισσότερο φαίνεται να σε απασχολούν τα χρήματα και πώς θα τα αυξήσεις, όχι μόνο για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά και να κάνεις μια αγορά που θέλεις, όμως με δεδομένη την κατάστασή σου, δε μπορείς. Η Πανσέληνος στο Ζυγό όμως, στις 21, σου βάζει κι ένα γρίφο στα ερωτικά σου, όπου καλείσαι είτε να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα είτε να αγνοήσεις τις διαφορές και να εστιάσεις στις ομοιότητές σου με ένα άτομο, όπου θα μετρήσει κυρίως η σεξουαλική χημεία.

2ο Δεκαήμερο: Το μυαλουδάκι σου θα κόβει και θα ράβει και με τη διαίσθησή σου οδηγό, απαραίτητο εργαλείο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου, όπου τα πάντα είναι ρευστά, θα προχωρήσεις τόσο στη λύση «μυστηρίων» του παρελθόντος, όσο και στο να πλασάρεις επιδέξια τα ταλέντα σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Στις 20, μάλιστα θα βγάλεις κι ένα πιο δυναμικό πρόσωπο, θα γίνεις ακόμα και κακός, αν τυχόν αμφισβητηθείς ή νιώσεις ότι σε υποτιμούν σε μια συζήτηση ή συνάντηση, αλλά σε καλό θα σου βγει.

3ο Δεκαήμερο: Αν θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, αν έχεις κάτι που σε τρώει και αισθάνεσαι την ανάγκη να το βγάλεις από μέσα σου, αυτή την εβδομάδα έχεις το ελεύθερο να το κάνεις και όχι μόνο θα ανακουφιστείς, αλλά θα δεις ότι κάποια πράγματα μπορεί και να μην ήταν όπως τα φανταζόσουν και κακώς έβαζες με το νου σου διάφορα. Στις 21/3 πάντως πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στη δουλειά σου γιατί δεν αποκλείεται να φανείς «καβαλημένο καλάμι» ή τουλάχιστον περίεργος, δημιουργώντας μια αρνητική εικόνα για το πρόσωπό σου.

Πηγή: astrology.gr
Close