Ευρυτανία  – 49χρονη αγνοούμενη : Νέα τροπή στο θρίλερ

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης που έχει εξαφανιστεί από την Ευρυτανία εδώ και μία εβδομάδα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη 

Από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, η οικογένειά της αγωνιά για την τύχη της. Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στην 48χρονη, ενώ ο φόβος όλων είναι πως έδωσε τέλος στη ζωή της, βουτώντας στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών.

Το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε στη γέφυρα της λίμνης, αλλά και το σημείωμα που φαίνεται να δηλώνει την πρόθεσή της να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, εντείνουν τις ανησυχίες των δικών της ανθρώπους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν από την επόμενη κιόλας της εξαφάνισής της, με την κινητοποίηση των τοπικών αρχών, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και άλλων ομάδων διάσωσης να είναι μεγάλη.

Δείτε επίσης : Κρήτη: Ντροπή-Η μητέρα της 13χρονης στηρίζει το πατριό

Η λίμνη Κρεμαστών έχει σαρωθεί πολλάκις τόσο από τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού όσο και από ειδικά drone και sonar, προκειμένου να εντοπίσουν ένα στοιχείο που να οδηγεί στην Ευρυδίκη.

Χθες, η έρευνα που έκανε το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη στο βυθό δεν έφερε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του Mega το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, λόγω των φερτών υλικών.

Mετά και τη νέα σάρωση του βυθού δεν εντοπίστηκε η σορός της ή κάποιο άλλο ίχνος της. Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Δύο νέα σενάρια για την εξαφάνισή της

Και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες, με τις Αρχές, σύμφωνα με το Mega να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες με την υπόθεση.

Μάλιστα, εξετάζουν πια δύο νέα σενάρια, με τις έρευνες να αλλάζουν κατεύθυνση.

Το πρώτο αφορά το αν τελικά η γυναίκα έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται ακόμα στην περιοχή. Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων.

Δείτε επίσης : Γονείς αυτοκτόνησαν επειδή ο γιος τους έφυγε απο καρκίνο

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια.

Παράλληλα, εξετάζεται σύμφωνα με το ieidiseis.gr και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αν τελικά η γυναίκα έπεσε στη λίμνη, τότε ίσως χρησιμοποίησε κάποια βαρίδια ή είχε βάλει βαράκια γυμναστικής στα πόδια της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close