Γονείς αυτοκτόνησαν επειδή ο γιος τους έφυγε απο καρκίνο

Οι γονείς βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι κρεμασμένοι επειδή έφυγε ο γιος τους απο καρκίνο.

Τα άψυχα σώματά των δύο 46χρονων γονιών βρήκαν οι γείτονές τους, στο σπίτι τους. Ο ιατροδικαστής είπε ότι γυναίκα πιθανότατα κρεμάστηκε. Η σωρός της βρέθηκε ξαπλωμένη δίπλα στον γιο της και σκεπασμένη με μία κουβέρτα.

Ο σύζυγός της ήταν κρεμασμένος στην κουζίνα του σπιτιού. Οι δύο τραγικοί γονείς άφησαν ένα γράμμα 13 σελίδων, στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη τους.

Γονείς αυτοκτόνησαν επειδή ο γιος τους έφυγε απο καρκίνο

Δείτε ακόμη ΚΑΤ: Γυναίκα γέννησε σε λεκάνη τουαλέτας – Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας – Βίντεο

Σε ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει πριν εφτά χρόνια η μαμά του 9χρονου αγοριού, έγραφε: «Ένιωσα σαν να πέθαινα εγώ η ίδια όταν άκουσα τη διάγνωση. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που δύο γονείς νιώθουν όταν μαθαίνουν τόσο τραγικά νέα για το παιδί τους. Είναι μόλις 2 ετών!».

Δυστυχώς, οι πιθανότητες επιβίωσης για τον μικρό Κρίστιαν ήταν ελάχιστες, αφού ο όγκος στο κεφάλι του μεγάλωνε διαρκώς. Τα τελευταία λόγια της μαμάς στο κείμενο ήταν:

Γονείς αυτοκτόνησαν επειδή ο γιος τους έφυγε απο καρκίνο

Δείτε ακόμη Σοκ : 13χρονη κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατριό της επί 2 χρόνια

«Η μόνη μας ελπίδα είναι ο Κρίστιαν να σταθεί τυχερός και ο όγκος να σταματήσει να μεγαλώνει. Η σκέψη ότι κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία, με τρελαίνει!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close