Φίλιππος Καμπούρης: Η κατάσταση της υγείας του & οι δηλώσεις της γυναίκας του

Ο Φίλιππος Καμπούρης μεταφέρθηκε το βράδυ της Ανάστασης εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την οικογένειά του αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο πρόσωπο, και αμέσως είπε στη γυναίκα του να καλέσουν ασθενοφόρο.

Ώρες αγωνία πέρασε η Άννα Συνούλη, η σύζυγος του Φίλιππου, και περιγράφει λίγες μέρες μετά τα όσα συνέβησαν, και την παρούσα κατάσταση της υγείας του, η οποία φαίνεται να είναι σταθερή

Φίλιππος Καμπούρης: Η κατάσταση της υγείας του & οι δηλώσεις της γυναίκας του.

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν από εκεί. Θα φύγουμε από δω σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν είναι γνωστή η αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μετά την Ανάσταση έγινε. Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά του προσώπου του, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει “Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα”. Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά», αναφέρει η ίδια.

Close