Φως-στο-Τούνελ-Αγγελική-Νικολούλη-Θύμιος-Μπουγάς

Φως στο Τούνελ – Πύργος: Στην υπόθεση του Πύργου με τον Θύμιου Μπουγά ο οποίος είχε ένα αίσιο τέλος βγήκε και μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και ευχαρίστησε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος είχε πέσει θύμα bullying, μίλησε για πρώτη φορά ζωντανά στο «Τούνελ», μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του. Επίσης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν. Δείτε παρακάτω:

Πύργος-Θύμιος

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνδρας που ευαισθητοποίησε όλη τη χώρα με την ιστορία του και έγινε σύμβολο κατά του bullying, μίλησε για πρώτη φορά ζωντανά στο «Τούνελ», μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του.

Σε σύνδεση με την εκπομπή από τον Πύργο, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν. Η Αγγελική Νικολούλη του είπε να αφήσει πίσω του όλα τα αρνητικά και να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή του για μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: 8 σημειώματα σοκ στον τόπο της δολοφονίας

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε αν θα τη συναντούσε τυχαία στο δρόμο, απάντησε:

«Τίποτα, τι να τους πω…»

Η Αγγελική του μετέφερε πως κάποιοι από την παρέα έχουν μετανιώσει για το άγριο bullying που του έκαναν και ζητούν πλέον συγγνώμη, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν το ίδιο σκληροί.

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο», απάντησε ο Θύμιος.

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Πύργος-Θύμιος-Μπουγάς

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις -Το πανάκι και το πρόσωπο κλειδί

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο.

Για να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με το «Τούνελ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close