Φριχτή δολοφονία παιδιού : Βρέθηκε χωρίς μάτια και ακρωτηριασμένο

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το φριχτό έγκλημα που συνεβει στη Νότια Αφρική με θύμα ένα παιδί μόλις τριών ετών από τον ίδιο του το πατέρα

Το παιδί το βρήκαν πίσω από θάμνους. Του είχαν αφαιρέσει τα  μάτια, ήταν ακρωτηριασμένο και είχε ένα τεράστιο καρφί  στο κεφάλι του. Η αστυνομία της Νότιας  Αφρικής συνέλαβε τον πατέρα του.

Η φρικτή δολοφονία ενός τρίχρονου αγοριού έλαβε χώρα στην πόλη Estcourt στην επαρχία KwaZulu-Natal στη Νότια Αφρική.

Το πτώμα του παιδιού δεν είχε μάτια, γ@ννητικά όργανα και το κεφάλι του ήταν τρυπημένο με ένα καρφί, σύμφωνα με τη Daily Star.

Φριχτή δολοφονία παιδιού : Βρέθηκε χωρίς μάτια και ακρωτηριασμένο

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας Nqobile Gwala, Ο πατέρας του παιδιού, Themba Majozi, 38 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορείτε  για δολοφονία.

Δείτε ακόμη Πάνος Γεωργιάδης : Η πραγματική εμπειρία μου επτά ημέρες στην εντατική με κορονοϊό.

Η γιαγιά είδε τελευταία τον εγγονό της στις 26 Νοεμβρίου, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε και πήρε το παιδί από φιλική οικογένεια.

Η γυναίκα έψαχνε το αγόρι την επόμενη μέρα, αλλά ο άνδρας λέγεται ότι ήταν επιθετικός, έγραψε ο ιστότοπος news24. Η οικογένεια λοιπόν στράφηκε στην αστυνομία.

Τα μέσα ενημέρωσης της Νοτίου Αφρικής ανέφεραν ότι ο πατέρας του αγοριού φέρεται να άρχισε να αναπτύσσει ψυχική ασθένεια και έγραψε περίεργα μηνύματα στον τοίχο του σπιτιού του λίγο πριν από το φρικτό εύρημα.

Close