Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο επειδή τον ζήλευαν

Φρίκη, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο όταν μεγαλύτερα παιδιά του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Ο λόγος που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό το παιδί ήταν επειδή τον ζήλευαν.

Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο επειδή τον ζήλευαν

Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κλείδωσαν το θύμα μέσα σε μια καλύβα και της έβαλαν φωτιά.

Δείτε ακόμα: Χαροπαλεύει ο 16χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο στη Ρωσία όταν μεγαλύτερα παιδιά τον έκλεισαν μέσα σε καλύβα και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λόγος που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό τον 11χρονο ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο.

Ο Albert Umbetyarov παγιδεύτηκε σε μια καλύβα στο δάσος στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά την Παρασκευή, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές ανακριτικές αρχές.

Δείτε ακόμα: Χαλκιδική : «Σκότωσε την Μαρία γιατί ήθελε να τον χωρίσει»  Το τηλεφώνημα του 8χρονου στην γιαγιά του

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «χρησιμοποίησαν ρόπαλα και τον χτύπησαν μέχρι αναισθησίας πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλείδωσαν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά». Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κάρφωσαν την πόρτα για να μην διαφύγει ο 11χρονος.

Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο επειδή τον ζήλευαν

Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε στην πράξη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο άτυχος 11χρονος δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο επειδή τον ζήλευαν

Δείτε ακόμα: Νέος θάνατος παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο : Το ξέχασαν για 14 ώρες

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Στις 19 Μαΐου 2023 παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το www.protothema.gr ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, [η φωτιά ξεκίνησε] μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Close