Φρικη : Γιαγιά  και μητέρα έθαψαν ζωντανό νεογέννητο βρέφος  (βίντεο)

Φρίκη  προκαλεί στην Τουρκία η είδηση ότι ένα βρέφος  ημερών θάφτηκε ζωντανό από τη 17χρονη μητέρα του και τη γιαγιά του.

Σοκάρει , στην Τουρκία, η είδηση πως ένα βρέφος λίγων μόλις ημερών θάφτηκε ζωντανό από τη 17χρονη μητέρα του και τη γιαγιά του.

Το βρέφος εντοπίστηκε, μισοθαμμένο, στο νεκροταφείο του Αντιγιαμάν από παρέα μαθητών λυκείου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.ν.

Το μωρό, που ονομάστηκε Fatma από τις νοσοκόμες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα και η γιαγιά συνελήφθησαν.

Δείτε επίσης : Μυθική διάρρηξη στον Άγιο Παντελεήμονα: Βρήκαν σε σπίτι νεκρού ηλικιωμένου 200.000 ευρώ αλλά τους συνέλαβαν αμέσως μετά!

 

Σύμφωνα με την τουρκική Yeni Safak, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ το μωρό τέθηκε υπό κρατική προστασία.

Τι δηλώνουν οι δύο γυναίκες

Όπως ισχυρίστηκαν, στόχος τους δεν ήταν να σκοτώσουν το παιδί, αλλά το είχαν αφήσει στο νεκροταφείο με σκοπό να το περιμαζέψει κάποιος.

Σύμφωνα με τη γιαγιά, η 17χρονη έμαθε για την κατάστασή της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και πατέρας του παιδιού φέρεται πως είναι ένας φίλος της.

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό-Σπεύδουν ασθενοφόρα

Η γιαγιά σύμφωνα με το ant1news.gr φοβόταν πως κάτι μπορεί να συμβεί στην κόρη της και επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αυτήν την κατάσταση σε κανέναν, ήθελαν να παραδώσουν το μωρό σε ίδρυμα παιδικής μέριμνας, αλλά κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν καθώς η μητέρα ήταν ανήλικη και δεν ήταν παντρεμένη.

Οπότε, σκέφτηκαν ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να βρει το μωρό και είπαν να το αφήσουν στο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γυναίκες έσκαψαν έναν τάφο και άφησαν το μωρό εκεί, έριξαν λίγο χώμα επάνω του, αλλά επιτρέποντας στο μωρό να μπορεί να αναπνεύσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close