Αυτόματο προσχέδιο

Ενα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας όταν  πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του 

Σοκ προκάλεσε με το περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το ίδιο του το παιδί σφίγγοντας το σωματάκι του με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο προσπάθησε να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι. Δείτε παρακάτω:

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με έναν άνδρα να προσπαθεί να πνίξει το ίδιο του το παιδί.

Αυτόματο προσχέδιο

Δείτε ακόμη Πάτρα : Σε αναμμένα κάρβουνα η Πισπιρίγκου  Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Ευτυχώ διερχόμενοι πολίτες κατάφεραν να σώσουν το αγοράκι από τα χέρια του πατέρα του όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας γυμνόστηθος άνδρας κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί όταν ξαφνικά «κλείδωσε» το σωματάκι του με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο προσπάθησε να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι.

Αυτόματο προσχέδιο

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα νέα στοιχεία σοκ για τους θανάτους των τριών παιδιών

Μια γυναίκα που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει προσπάθησε να τραβήξει το παιδί για να το σώσει, ενώ η μητέρα του έτρεξε σε κατάσταση αλλοφροσύνης να το σώσει όμως ο άνδρας την έσπρωξε με δύναμη μακριά.

Οι περαστικοί βλέποντας το περιστατικό αντέδρασαν και ένας άνδρας άρπαξε τον πατέρα που άρχισε να αντιδράει χωρίς όμως να σταματήσει να σφίγγει το παιδί του.

Αυτόματο προσχέδιο

Δείτε ακόμη Καβάλα: Το σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία της φαρμακοποιού

Ακολούθησε μάχη με την μητέρα του παιδιού να προσπαθεί να το αποσπάσει από το χέρια του ενώ ακόμη ένας άνδρας έτρεξε και τελικά κατάφεραν να σώσουν το παιδάκι.

 

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και σωριάστηκε στο έδαφος με τους αστυνομικού να τον οδηγούν στο Α.Τ Ομονοία, σύμφωνα με το newsit, ενώ η μητέρα και το παιδί αναχώρησαν για τη Ρουμανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close