Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Πάτρα: Νέα στοιχεία εντάχθηκαν στην υπόθεση της Πάτρας      για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού, υπάρχει στην δικογραφία μια έκθεση 52 σελίδων της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Δείτε παρακάτω:

Προς το τέλος του βαίνει το θρίλερ της Πάτρας με την κατάθεση και της 33χρονης κατηγορουμένης για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Στη δικογραφία έχουν ενταχθεί μια έκθεση 52 σελίδων της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και μίλησε τόσο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και πρόσωπα κοντινά στην 9χρονη.

Πάτρα-ζωγραφιά-Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Φρίκη : Νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που πήγαινε βόλτα το μωρ0 της

Όπως αναφέρει η παιδοψυχολόγος, σε μία από τις ζωγραφιές φαίνεται η 9χρονη να απομακρύνεται από τη μητέρα της και να ζητά τη συντροφιά του πατέρα της, ενώ διαπιστώνει πως το τελευταίο διάστημα οι ζωγραφιές της ήταν πιο μουντές με αχνά χρώματα.

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για κακοποίηση 16χρονης

Σύμφωνα με το mega, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, βρίσκεται σε μια ζωγραφιά στην οποία αποτυπώνεται η 33χρονη να βγάζει μια κραυγή και γύρω της τρεις άγγελοι.

Για τη συγκεκριμένη ζωγραφιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε αρχικά ότι έγινε από την 9χρονη μια μέρα μετά τον θάνατο της Ίριδας, ενώ μετά ανακάλεσε λέγοντας ότι έγινε τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας και όσο η 9χρονη ήταν παρούσα σε έναν καυγά του ζευγαριού.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Καβάλα: Το σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία της φαρμακοποιού

Επιπλέον, στη δικογραφία έχουν ενταχθεί, μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο, που επισημαίνει ότι τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους, συνομιλίες του ζευγαριού και το τεστ DNA της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close