Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ασελγούσε στα ανίψια του 5,3 και 6 ετών επί 4 χρόνια

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που περνούσαν τρία αδερφάκια  στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Ο θείος τους ασελγούσε κατ εξακολούθηση πάνω τους απο τις ηλικίες 5,3 και 6 ετών και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Ο 51χρονος, σήμερα, συλληφθέντας,σύμφωνα με το grtimes.gr κατά το χρονικό διάστημα 2009 – 2013 και με αντάλλαγμα… δώρα, ασελγούσε σεξουαλικά στα τρία ανίψια του. Πρόκειται για νεαρή η οποία σήμερα είναι 17 ετών, τον 15χρονο, σήμερα, αδελφό της, αλλά και ένα 18χρονο ξαδελφάκι τους. Ο 18χρονος σήμερα νεαρός, ωστόσο, δεν άντεξε και κατήγγειλε τις ντροπιαστικές πράξεις του θείου του στις αρχές της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μαρτύριο για’κείνα, ξεκίνησε όταν διένυαν την ηλικία των πέντε, τριών και έξι ετών, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς συγκατοικούσε με τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες τους, ενώ μόλις αποχωρούσαν από το σπίτι τα ενήλικα μέλη, προέβαινε στις φρικιαστικές του πράξεις. Οι αρχές κατάσχεσαν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του αρρωστημένου 51χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί όλες τις αρρωστημένες του πράξεις, ενώ την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει ο εισαγγελέας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προληπτικών δράσεων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων συνεχίσθηκε η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «UNCOVERII».

Δείτε ακόμη 16χρονος έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας

Μετά από πολύμηνη, ενδελεχή και εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα και ψηφιακή ανάλυση ψηφιακών δεδομένων, με τη χρήση ειδικών λογισμικών προγραμμάτων, εντοπίστηκε χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος, κάνοντας χρήση τουλάχιστον (17) διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών, κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό τουλάχιστον (337) αρχεία με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακολούθησε ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων και των ψηφιακών δεδομένων, κατά την οποία προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη εμπίπτουν στο πεδίο αρμοδιότητας ελληνικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας.

Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε σχετικό βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου ημεδαπού και προέκυψε ο τόπος κατοικίας του σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Δείτε ακόμη Ανατροπή στη δολοφονία του ταξιτζή : Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου Η μάνα μου με ανάγκασε να πω ψέματα ; βίντεο

Κατόπιν των ανωτέρω, η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αστυνομικοί της οποίας μετέβησαν στην οικία του ημεδαπού και προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι, από τους οποίους ο ένας επιμελώς κρυμμένος, κινητό τηλέφωνο και κάρτα sim.

Από την περαιτέρω επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκαν πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων και ως εκ τούτου ο ημεδαπός συνελήφθη.

Δείτε ακόμη Γλυκά Νερά – Το ηχητικό ντοκουμέντο με την κλήση του Μπάμπη στην αστυνομια μετά τον φόνο

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Η υπόθεση παραπέμφθηκε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα σε Ανακριτή.

Close