13χρονος στην Ημαθία, κακοποιούσε 12χρονο επί 8 μήνες

Την απόλυτη φρίκη έζησε στα χέρια ενός συνομηλίκου του ένα 12χρονο αγόρι στην Ημαθίας, καθώς όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ένας 13χρονος τον βίαζε επί 8 μήνες.

13χρονος στην Ημαθία, κακοποιούσε 12χρονο επί 8 μήνες

Δείτε ακόμα: Ιωάννινα: Μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός συνομηλίκου του βίωσε ένα 12χρονο αγόρι σε κωμόπολη της Ημαθίας, καθώς όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ένας 13χρονος τον βίαζε από τον Αύγουστο του 2022.

Ακόμη και οι άντρες του αστυνομικού τμήματος της Ημαθίας, που έγινε η καταγγελία από το άτυχο παιδί και τους γονείς του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

Ο 12χρονος συνοδευόμενος από την 33χρονη μητέρα του, μιλώντας στους αστυνομικούς ανάφερε ότι ένας 13χρονος με απειλές και με τη χρήση σωματικής βίας (γροθιές και κλοτσιές) τον εξανάγκαζε από την 1η Αυγούστου του 2022 έως και τις 8 Μαρτίου του 2022 σε παρά φύση συνουσία.

Δείτε ακόμα: Κηφισός: Χάος με κίνηση χιλιομέτρων μετά από τροχαίο

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θανάσης Γερασιμίδης από το www.newsit.gr σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό κατά εξακολούθηση, ενώ παραγγέλθηκε και εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Μετά την διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ότι ο 12χρονος φέρει ίχνη παρά φύσης ασέλγειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close