Φρικιαστικό περιστατικό : Αντιδήμαρχος βρέθηκε σταυρωμένος σε χέρια και πόδια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με τον αντιδήμαρχο ο οποίος βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια και τα πόδια του καρφωμένα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Saint-Come-du-Mont, όταν ο αντιδήμαρχος Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια και τα πόδια του καρφωμένα. «Ο Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στο δημαρχείο του χωριού, με τραύματα στο πρόσωπό του και καρφιά στα χέρια του και σε κάθε φτέρνα του», ανακοίνωσε ο εισαγγελέας Michael Giraudet στο AFP.

Δείτε επίσης  : Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γάλλος αυτοδιοικητικός «μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Saint Lo για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη» και να υποβληθεί σε «ιατροδικαστικές εξετάσεις» ενώ ανατέθηκε έρευνα για βαριά βία στην ερευνητική ταξιαρχία του Saint-Lo με την υποστήριξη της μονάδας ποινικών ερευνών της εθνικής χωροφυλακής.

Το «ένοχο» παρελθόν του Ντενί

Ο Μπερνάρ Ντενίς έχει και στο παρελθόν δεχτεί επιθέσεις αφού, στο παρελθόν έχει πέσει θύμα εμπρησμού, όταν έβαλαν φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού και το αυτοκίνητό του, ενώ έχει δεχθεί και απειλές θανάτου. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο εισαγγελέας, «Οι εν λόγω επιθέσεις ωστόσο απορρίφθηκαν λόγω μη ταυτοποίησης του πιθανού δράστη». «Οι πολλές και μακροχρόνιες έρευνες που διεξήχθησαν δεν κατέληξαν κάπου», σημείωσε.

Δείτε επίσης : Γιώργος Πατούλης  Σεπόλια : Απαντά πρώτη φορά για την πραγματική σχέση με τον Μίχο  Βίντεο

Τον περασμένο Μάιο, ο Μπερνάρ Ντενίς δήλωσε ότι είχαν πυροβολήσει δύο φορές το φορτηγάκι του σύμφωνα με το ethnos.gr , ωστόσο, οι έρευνες έδειξαν ότι έλεγε ψέματα. «Όταν τον ανέκριναν τον Ιούνιο του 2022, παραδέχτηκε ότι αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο φορτηγάκι του και ότι επινόησε την επίθεση», υπογράμμισε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τη διαδικασία της προηγούμενης αναγνώρισης ενοχής (CRPC), τις επόμενες εβδομάδες ο Ντενί θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για «καταγγελία φανταστικού αδικήματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close