Φθιώτιδα :  Βούτηξε για τον σταυρό στα Θεοφάνια και τραυματίστηκε σοβαρά

Σοκαριστικός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό στα Θεοφάνια

Δεν έλειψαν τα ατυχήματα από τα φετινά Θεοφάνια, με 22χρονο που βούτηξε για τον σταυρό στη Φθιώτιδα να τραυματίζεται σοβαρά και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό.

Δείτε επίσης : Θρήνος στην Πάτρα: 15χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο

Η στάθμη του νερού στο σημείο δεν είναι πάνω από μισό μέτρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 22χρονος στα χέρια και το κεφάλι.

Μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, σύμφωνα με το lamiareport, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Δέιτε επίσης : Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρό το 6χρονο παιδάκι  Θα δωριστούν τα όργανά του

Τελικά, με αρκετή ώρα καθυστέρηση, ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης σύμφωνα με το in.gr  . Εκεί διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Κρίθηκε άμεση η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close