Γαλιατσάτος-για-κορονοϊό-στην-Σαγκάη-κάνουν-λες-και-μας-κρύβουν-κάτι-

Γαλιατσάτος για κορονοϊό: “Στην Σαγκάη κάνουν λες και δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά πανδημία. Μήπως συμβαίνει κάτι και δεν μας το έχουν πει;” δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Γαλιατσάτος. 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος, βρέθηκε στην εκπομπή του MEGA, MEGA Σαββατοκύριακο και μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας αλλά και το τι ισχύει σχετικά με την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Δείτε ακόμα Ανακοινώσεις Πλεύρη: Τέλος τα πιστοποιητικά- Xωρίς shelf test στα σχολεία

«Μέσα σε δύο χρόνια της πανδημίας έχουμε μάθει πολλά. Δεν καταλαβαίνουμε αυτό που βλέπουμε στη Σαγκάη. Κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν την πανδημία.

Υπάρχει η υπόθεση μήπως έχουν βρει κάτι που δεν μας έχουν πει», σημείωσε ο κ. Γαλιατσάτος σχολιάζοντας τις σκληρές εικόνες από τη Σαγκάη, με τον αυστηρό και σε πολλές περιπτώσεις απάνθρωπο περιορισμό των κατοίκων.

Δείτε ακόμα Κορονοϊός: Χαλάρωση των μέτρων – Τι θα γίνει με πιστοποιητικά και self test

Όσων αφορά τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό και συγκεκριμένα την 4η δόση, τόνισε ότι: «Τα εμβόλια λειτουργούν. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε την 4η δόση εμβολίου.

Καλό θα ήταν να το κάνουμε πριν έρθει κάποιο μεγάλο κύμα. Έχουμε ένα εργαλείο που δουλεύει. Τώρα κάνουμε έρευνα για ένα εμβόλιο που θα είναι μία μόνο δόση».

Δειτε ακόμα Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες  στους εξωτερικούς χώρους – Τι ισχύει πλέον

«Την 4η δόση στην Αμερική την κάνουν τώρα οι άνω των 50 ετών. Αν δεν υπάρξουν πολλά κρούσματα δεν νομίζω να χρειαστεί η 4η δόση για τους κάτω των 50 ετών», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close