Γεράσιμος Γεννατάς: «Αυτήν τη στιγμή δε μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, ένας ηθοποιός που οι περισσότεροι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το “Είσαι το ταίρι μου”, δίνει μία από τις πιο ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, μιλώντας για την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και για τη δουλειά  του στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός αφήνει στην άκρη κόμπλεξ, και ντροπες και μιλάει ευθέως για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει και τον επαγγελματικό χώρο της τηλεόρασης που τον έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή με την οικογένεια της και διάσημους φίλους!

Έχεις φανταστεί τη ζωή σου σε είκοσι χρόνια;

Κάτσε να υπάρχω, είναι μία πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη αυτή. Θα ήθελα πάντως να είμαι πιο ήσυχος, για να μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος. Κάτσε να υπάρχω, είναι μία πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη αυτή. Θα ήθελα πάντως να είμαι πιο ήσυχος, για να μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος.

Έχεις κάποια άλλη πηγή εσόδων πέρα από τη δου­λειά σου;

Τίποτα απολύτως. Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαΐα για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα, αλλά δεν ήμουν αυτή η εφεύρευση της πολιτικής κατάστασης της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξα λαμόγιο, να φάω τις επιδοτήσεις. Κι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα.

Με ό,τι βγάζω προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πήγα να πάρω τηλεοπτικά δικαιώματα εξαμήνου και μου έδωσαν 140 ευρώ – μεικτά. Για το Μέσο που λέγεται «τηλεόραση» και δουλεύει όλη μέρα με διαφημίσεις, έτσι; Αυτό το Μέσο που δεν εκτιμώ καθόλου. Τι συζητάμε τώρα;

Θα αναρωτηθεί κάποιος, αφού δεν την εκτιμάς καθόλου, γιατί συνεχίζεις να δουλεύεις στην τηλεόραση;

Γιατί προσπαθώ να επιβιώσω, προσπαθώ να δουλέψω και προσπαθώ να συνε­χίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο πιο αξιοπρε­πώς μπορώ.

Φαντάζομαι πλέον πως η πρώτη ερώτηση που κάνεις πριν κλείσεις μια δουλειά, είναι «Θα πληρωθώ;»

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πού είναι το κράτος, πού είναι εκείνοι οι θεσμοί που σε προστατεύουν; Δεν υπάρχουν. Και αναρωτιέσαι «Τι ήρθαμε εδώ πέρα, ρε παιδιά; Είμαστε μόνο για να πληρώνουμε; Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων;» είπε στο People.

Δείτε επίσης 7 Ελληνίδες ηθοποιοί που απογειώθηκαν την περασμένη 20ετία! Πως είναι και τι κάνουν σήμερα;

Γεράσιμος Γεννατάς: «Αυτήν τη στιγμή δε μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα» Γεράσιμος Γεννατάς: «Αυτήν τη στιγμή δε μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα»

Δείτε όλα τα νέα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Close