Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου!

Τις πιο ευτυχισμένες μερες της ζωής τους ζουν για ακόμη μια φορά το αγαπημένο ζευγάρι, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά σε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Νατάσα Σκαφίδα γέννησε το πρωί του Σαββάτου και ο Γιάννης Βαρδής βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, σύμφωνα με το  gossip-tv.gr. Το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το αγοράκι του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο μπαμπάς, ο Γιάννης Βαρδής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Παιδιά γεννήσαμε! Ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογία. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου ότι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού του, του Αντώνη Βαρδή. Η Νατάσα είχε πει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη για το όνομα του δεύτερου παιδιού της: «Αντώνης! Αυτό έλειπε! Ήρθε επιτέλους! Διπλή χαρά. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ο Γιάννης και εγώ… Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ! Κι εγώ και ο Γιάννης το διαισθανόμασταν».

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου!

Με πληροφορίες gossip-tv.gr

Close