Γιώργος Αγγελόπουλος: Έδωσε τα χέρια με τους συντελεστές του Τατουάζ-Δείτε φωτογραφίες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βαθιά πίστη στον Θεό και την εκφράζει με κάθε τρόπο, κάτι το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 1». Μάλιστα, αυτό συζητήθηκε ποικιλοτρόπως εκείνη την περίοδο, όταν πριν από κάθε αγώνισμα κρατούσε σφιχτά τον σταυρό που φόραγε στο χέρι του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, ανέφερε: «Δεν ήταν κάτι που ξεκίνησα ξαφνικά, ούτε για να με δουν κάποιοι. Το έκανα και πριν από το παιχνίδι και έτσι θα συνεχίσω, για τους δικούς μου λόγους. Επομένως, δεν νομίζω πως θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον για το πόσο συχνά θα κάνω τον σταυρό μου».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πηγαίνει συχνά στο Νοσοκομείο Παίδων και επισκέπτεται άρρωστα παιδάκια επειδή τον ζητούν

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγκαλιά με το έπαθλο του Survivor στους Αγίους Ισιδώρους (εικόνες)

Προχθές, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και προσκύνησε την θαυματουργή εικόνα. Μάλιστα, έμεινε εκεί μέχρι το ξημέρωμα για να βοηθήσει τον πατέρα Δημήτριο και να φροντίσει τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Δείτε επίσης: Επιδημία γρίπης: Τι ζητά η ΟΛΜΕ για τις απουσίες

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγκαλιά με το έπαθλο του Survivor στους Αγίους Ισιδώρους (εικόνες)

Πηγή: infowoman.gr
Close