Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλατεια Βασιλειάδη βάφτισαν τον 9μηνών γιο τους στην Κύπρο, κάτω από άκρα μυστικότητα! Εμείς το πληροφορηθήκαμε από τα social media, και όπως θα δείτε και παρακάτω ήταν μία υπέροχη βάφτιση και το όνομα αυτού Άγγελος.

Η βάπτιση έγινε ανήμερα των 34ων γενεθλίων του τραγουδιστή και όλα ήταν διακοσμημένα με τον Μικρό πρίγκιπα, σύμφωνα με το  altsantiri.gr.

Δείτε επίσης Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με μαγιό χωρίς retous και photoshop που μας άφησε άφωνους!

Νονός ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Νικόλας Νικολάου. «Δίπλα μου 17 χρόνια. Και στα πάνω και στα κάτω. Δίπλα μας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής μας 26.5.2019. Σε ευχαριστούμε κουμπάρε που μας αγαπάς και μας προσέχεις. Σε ευχαριστούμε που έγινες μέλος της οικογένειας μας και επίσημα πλέον», έγραψε ο τραγουδιστής για τον κουμπάρο του στο instagram.

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο

Με πληροφορίες από altsantiri.gr

Close