Γλυκά νερά εξελίξεις: Αυτά τα ευρήματα βρέθηκαν στο σπίτι

Ολές οι εξελίξεις στην άγρια δολοφονία στη βίλα στα Γλυκά Νερά

Το ίχνος πέλματος στην κολλητική ταινία, το αποτύπωμα αλλοδαπού και οι απορίες για την πλήρη έλλειψη ευρημάτων από την εξεταζόμενη ληστρική επιδρομή. Η Τράπεζα των 40000 περίπου δειγμάτων DNA, οι έλεγχοι σε ηλεκτρονικές φωτογραφίες 150.000 ποινικών κι οι νέες ενέργειες της ΕΛ. ΑΣ.

Συμφώνα με ρεπορτάζ  από το  tovima.gr   ένα αποτύπωμα άσχετου αλλοδαπού εργάτη κι ένα …πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια είναι τα μοναδικά «ευρήματα» –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στην κατοικία στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε πριν από δύο εβδομάδες η 20χρονη Καρολάιν.

Καθότι η πολυήμερη-ενδελεχής έρευνα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει αναδείξει οτιδήποτε που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο της άτυχης κοπέλας και την επιδρομή των τριών κουκουλοφόρων ληστών, όπως την περιέγραψε ο 32χρονος σύζυγος της! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της δολοφονηθείσας παρότι φαίνεται -σύμφωνα με τις δραματικές περιγραφές του συζύγου της- να πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Επισημαίνεται ότι δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10-20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι εν γένει σε όλη την κατοικία. Σημειώνεται ακόμη ότι η βάση DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ έχει πλέον σήμερα τους γενετικούς τύπους 18.500 ατόμων, ενώ υπάρχει κι ένα ζωτικής σημασίας αρχείο με 21.000 «ορφανά» δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί σε τόπους εγκληματικών επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών κλπ. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ σχεδόν όλοι οι δράστες σοβαρών εγκληματικών ενεργειών την τελευταία δεκαετία έχουν δώσει δείγματα γενετικού υλικού κι έχουν καταγραφεί.

Επιπλέον εντυπωσιάζει ότι δεν βρέθηκε οποιοδήποτε ίχνος (γενετικό υλικό κι αποτυπώματα) στην προαναφερόμενη κολλητική ταινία παρότι σε τέτοιου είδους αντικείμενα με κολλώδεις επιφάνειες εντοπίζονται συχνά εκμεταλλεύσιμα στοιχεία. Στην κολλητική ταινία βρέθηκε εντύπωμα του πιλότου που αποδίδεται στη μεταγενέστερη προσπάθειά του να την «ξεκολλήσει» από πάνω του, όταν άρχισαν να τον λύνουν οι αστυνομικοί. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην ταινία αυτή δεν βρέθηκαν και ίχνη από γάντια (μπορεί να υπήρχε επικόλληση τμήματος πλαστικών γαντιών, ίνες υφασμάτινου κλπ.) που προφανώς φορούσαν οι ληστές αφού δεν άφησαν κανένα άλλο ίχνος στο σπίτι. Κι αυτό παρότι διέμειναν εκεί μεγάλο χρονικό διάστημα κι έψαξαν αρκετούς χώρους.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να επιχειρούν να εξηγήσουν πώς συμβαίνει στην περίπτωση των Γλυκών Νερών να μην υπάρχει κανένα «ίχνος» των δραστών μέσα στο σπίτι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν προκύπτει οτιδήποτε σχετικά με την άφιξη και την αναχώρηση τους από την κατοικία που δολοφονήθηκε η 20χρονη. Ακόμη δεν έχει ανακύψει οτιδήποτε για συσχέτιση με το περιστατικό περίπου 100 Ελλήνων και αλλοδαπών ποινικών που αποφυλακίστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Η φρικτή εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι

Τη σοκαριστική εικόνα που είχε η σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος που διαδραματίστηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, λίγες ώρες μετά το χτύπημα των αδίστακτων κακοποιών που παραμένουν άφαντοι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μετά τη δολοφονία, έφτασαν στο σπίτι τέσσερις αστυνομικοί με δύο περιπολικά. Μπήκαν από το ίδιο παράθυρο που είχαν μπει και οι ληστές. Το τζάμι ήταν άθικτο, ξεβιδωμένο ολόκληρο και ακουμπισμένο στο πάτωμα του υπογείου, με τριγύρω πεταμένες βίδες, Με τα όπλα προτεταμένα άρχισαν να ελέγχουν τους ορόφους προσεκτικά και ανεβαίνοντας τις σκάλες. Ήταν τότε που είδαν τον σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή με το λουρί του.

Το πρώτο που είδαν μόλις έφτασαν στη σοφίτα ήταν τον μωρό. Τους κοιτούσε στα μάτια. Δεν έκλαιγε καθόλου. Ήταν πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού και ακουμπούσε τα χεράκια του στη μέση της νεκρής μητέρας του. O σύζυγος, ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεμένος με ταινία στον λαιμό, τα μάτια και το στόμα και με σπάγκο στα χέρια και τα πόδια, μπροστά, σε εμβρυική στάση.

Δείτε ακόμη Σοκ σε σχολείο: Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες Δημοτικού

Η γυναίκα του ήταν μπρούμυτα, στη μέση του κρεβατιού, δεμένη στον λαιμό με τη μπλούζα της και με ένα άλλο κομμάτι ύφασμα, στα χέρια πισθάγκωνα. Όπως μάλιστα, φέρονται να είπαν σε συναδέλφους τους αστυνομικούς, όσες φρικτές εικόνες κι αν έχουν δει όσα χρόνια υπηρετούν στο σώμα, το μωρό, πάνω στη νεκρή μητέρα του, είναι η χειρότερη που έχουν ποτέ αντικρίσει.

Ο ένας από τους αστυνομικούς, έπεσε στα γόνατα δίπλα στον πιλότο, πήρε το μαχαίρι συναδέλφου του και του έκοψε την ταινία και το σχοινί για να τον απελευθερώσει. Ο 32χρονος ήταν σε κατάσταση πανικού. Το κινητό ήταν κι αυτό κάτω και ανοιχτό. Όπως τους είπε, το είχε στη φόρτιση πάνω στο κομοδίνο που ήταν δίπλα του και κατάφερε να το ρίξει κάτω, τραβώντας το καλώδιο. Τους είπε για το κουτί της Μονόπολης και τα λεφτά, αλλά όλο το σπίτι ήταν άνω κάτω.

Πρόλαβε και είδε το πρόσωπο το δολοφόνου

Γλυκά νερά εξελίξεις: Αυτά τα ευρήματα βρέθηκαν στο σπίτι
Σύμφωνα πάντως, με τις πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί φρόντισαν πολύ γρήγορα να απομακρυνθούν τόσο οι ίδιοι όσο και ο 32χρονος πατέρας με το μωρό του, προκειμένου να αφήσουν τον χώρο του εγκλήματος ανέπαφο για τις έρευνες από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών που ακολούθησαν.

Μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο πιλότο, σύρθηκε κοντά στη γυναίκα του και την ακούμπησε. Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι δεν ήταν πια στη ζωή, πήγε κοντά στο μωρό, το πήρε στην αγκαλιά του και το άφησε μόνο όταν βγήκε από το σπίτι για να ξεκινήσουν οι έρευνες από τους αξιωματικούς.

 

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος πιλότος, πρόλαβε και είδε το πρόσωπο ενός εκ των τριών δραστών, εκείνου που σκότωσε τη γυναίκα του, όταν εκείνη, παλεύοντας μαζί του, του τράβηξε και του έβγαλε τη κουκούλα. Οι λεπτομέρειες αυτές, βοήθησαν στο να γίνει το σκίτσο με την εικόνα του.

Close