Γλυκά Νερά: Επεισόδιο στον Κορυδαλλό με τον Αναγνωστόπουλο

Τι συνέβη με τον Αναγνωστόπουλο στις φυλακές;  –  Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο συζυγοκτόνος 

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  δεν περνά τόσο καλά μέσα στη φυλακή. Ενώ την αρχή έδειχνε άνετος, φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ομιλητικός, εδώ και λίγες μέρες η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real News.

Τι συνέβη με τον Μπάμπη στον Κορυδαλλό

Η εργασία που του ανατέθηκε είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων της πτέρυγας ΣΤ΄ του Κορυδαλλού, κάτι στο οποίο δεν ήταν μαθημένος και φέρεται να τον ζορίζει γι’ αυτό και ζήτησε να απαλλαχθεί αλλά…

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Η φυλακισμένη Καρολάιν με μόνη συντροφιά το σκυλάκι της  Νέα στοιχεία

Επίσης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η κοινή γνώμη τον αντιμετωπίζει σαν στυγνό εγκληματία, κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Επιμένει, τέλος, στους συγκατούμενούς του να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως τρίτοι την σκότωσαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μαζί του.

Φέρεται μάλιστα σύμφωνα με το youweekly.gr να προτίθεται να αλλάξει την κατάθεσή του, ώστε να προβεί στη σχετική αποκάλυψη. Αυτό πάντως το διαψεύδει ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο πελάτης του την αρχική του ομολογία.

Ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο αρχιμανδρίτης που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του.

Δείτε επίσης : Τραγωδία: Βουτιά θανάτου για άνδρα αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίας

Αν και δεν φοράει ράσα, καθώς κάηκαν από το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, διατηρεί τα μακριά του μούσια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τις οποίες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του είπε ο 33χρονος πιλότος δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close