Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις : Με ελικόπτερο έφεραν για «επείγουσα» κατάθεση τον πιλότο

Με ελικόπτερο έφεραν τον σύζυγο της Καρολάιν στην ΓΑΔΑ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν στοιχείο-«κλειδί», το οποίο ξετυλίγει τις έρευνες και επισπεύδει τις διαδικασίες εξιχνίασης του εγκλήματος.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκαλύπτουν προσώρας ποιο είναι αυτό το στοιχείο και περιορίζονται στην αναφορά ότι επρόκειτο για «αποτέλεσμα που προέκυψε συνδυαστικά μετά από πολυήμερες τεχνικές έρευνες».

Δεν είναι τυχαίο ότι ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, καλείται για «επείγουσα» κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι «επιστρατεύτηκε» το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μεταφορά του στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Δείτε επίσης : Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Όλα όσα είπε- βίντεο

Ο πιλότος βρισκόταν στο μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο, σύμφωνα με το newsbomb.gr όταν ξαφνικά στο νησί προσγειώθηκε ελικόπτερο με αστυνομικούς της Ασφάλειας που του ζήτησαν διακριτικά να τους ακολουθήσει.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προχώρησαν σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη των ερευνών διαδραμάτισε η κατάθεση ατόμου που πήγαινε στη μεζονέτα του ζευγαριού για να κάνει εργασίες.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Τι υποστήριξε ο πιλότος για την ψυχολόγο της Καρολάιν

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να διαπιστώσουν το χρόνο κατά τον οποίο αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικών των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έγινε προσπάθεια ανάσυρσης των εικόνων, χωρίς όμως να είναι δυνατή η ανάκτηση του υλικού. Ωστόσο, κατά τις εργαστηριακές εξετάσεις φαίνεται ότι προέκυψαν άλλα χρήσιμα αποτελέσματα που οδήγησαν σε συμπεράσματα για την ταυτότητα του δράστη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν εφεξής να συνδυάσουν τα ευρήματα με τα λεγόμενα του συζύγου του 33χρονου πιλότου, ο οποίος σε λίγο θα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα του θέσουν μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close