Γλυκά Νερά: Θα έριχνε το ελικόπτερο για να αυτοκτονήσει ο Αναγνωστόπουλος

Ο καπετάνιος του θαλάσσιου σκάφους που έγινε η μεταφορά του πιλότου από την Αλόννησο αναφέρει πως επρόκειτο για έναν ηθοποιό, ο ποιος ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα   

Τα βρετανικά Μέσα φαίνεται πως συνεχίζουν απρόσκοπτα το ρεπορτάζ για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, φέρνοντας στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για την κατάσταση του θύτη αλλά και τους φόβους των αρχών κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του από την Αλόννησο στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν ομολογήσει το έγκλημά του.

Η Sun σε νέο δημοσίευμα τη Δευτέρα σύμφωνα με το instanews.gr , αναφέρει ότι αστυνομική πηγή μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της και πληροφόρησε πως η επιχείρηση μεταφοράς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια καθώς η ΕΛ.ΑΣ τον θεωρούσε επικίνδυνο άνθρωπο.

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά : Η Καρολάιν ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά  Γιαυτό την σκότωσε ο πιλότος

«Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε χτιστεί στην εμπιστοσύνη και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Ήταν ικανός για όλα», αναφέρει η πηγή και προσθέτει κάτι συγκλονιστικό:

H αστυνομία θα μπορούσε να μεταφέρει τον καθ’ ομολογία συζυγοκτόνο με το υπηρεσιακό ελικόπτερο αλλά ο τρόπος αυτός μεταφοράς δεν επιλέχθηκε «σε περίπτωση που επιχειρήσει να το ρίξει για να αυτοκτονήσει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πηγή της Sun.

H μεταφορά από την Αλόννησο στη Σκιάθο έγινε τελικά με θαλάσσιο σκάφος και ο καπετάνιος του, Δημήτρης Άνθιμος ανέφερε σε σχετική ερώτηση:

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά : Για αυτό τον φωτογράφισε πριν τη σκοτώσει

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close