Γλυκά νερά : Η φωτογραφία πριν την δολοφονία της Καρολαιν και το κρυφό ημερολόγιο της

Η Καρολάιν μάλλον είχε καταλάβει ότι κινδυνεύει γιαυτό και φωτογράφιζε τον πιλότο συνεχώς . 

Μετά την αποκάλυψη της Daily Mail για το κρυφό ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν, στο οποίο έγραφε χρησιμοποιώντας κωδικές λέξεις για να μην τις καταλάβει ο πιλότος αν τις βρει όλοι συνειδητοποίησαν τι ζούσε η 20χρονη.

Θεωρούσε τον Αναγνωστόπουλο επικίνδυνο και ήταν αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο που μόνο κακό της έκανε.

Έμπειροι αξιωματικοί λένε στο instanews σύμφωνα με το instanews.gr ότι το συγκεκριμένο ημερολόγιο λύνει και τον γρίφο της τελευταίας φωτογραφίας που έβγαλε η Καρολάιν από το κινητό της πριν τη δολοφονία της.
Κανείς δεν είχε καταλάβει το λόγο που φωτογράφισε τον πιλότο με το μωρό στο σαλόνι της μεζονέτας πριν πέσει για ύπνο.

Δείτε επίσης : Ο συζυγοκτόνος έβαλε τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο και συνέχιζε τις διαδικασίες για να χτίσει στο Πικέρμι

Είναι προφανές λοιπόν ότι το έκανε επειδή ένιωθε ότι κινδυνεύει. Τον φωτογράφισε από την κάμερα ασφαλείας που είχε συνδέσει με το κινητό της γιατί ήθελε να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρισκόταν καθώς φοβόταν ότι μπορούσε να μπει στο δωμάτιο της με άγριες διαθέσεις, όπως συνήθιζε.

Το μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί είναι ότι η φωτογραφία του πιλότου από το σαλόνι ήταν στάχτη στα μάτια της. Η Καρολάιν νόμιζε ότι ο Αναγνωστόπουλος θα κοιμόταν εκεί, ηρέμησε, κοιμήθηκε και αυτή και ύστερα από λίγη ώρα ο πιλότος βρήκε την ευκαιρία να εφαρμόσει το σχέδιο του και να της κόψει το νήμα της ζωής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close