Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε την νεκρή μάνα – Τα λόγια  του αστυνομικού

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στον αστυνομικό που κράτησε στην αγκαλιά του το βρέφος της μητέρας από τα γλυκά νερά που κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο.

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τι του είπε ο αστυνομικός.

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης ο αστυνομικός σε επικοινωνία που είχαν δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η κούκλα μητέρα που δολοφόνησαν οι κακοποιοί

Ο αστυνομικός περιέγραψε, επίσης, σύμφωνα με το newsbomb.gr ότι ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν δεμένος, δίπλα του ήταν νεκρή η άτυχη 20χρονη ενώ το μωρό δεν έκλαιγε αλλά καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Αυτό είναι το πρόσωπο της αστυνομίας» σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης για τη φωτογραφία σημειώνοντας ότι ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είναι και αυτός πατέρας ενός παιδιού.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο 32χρονος σύζυγος– «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»

Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε την νεκρή μάνα – Τα λόγια του αστυνομικού

Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλία το βρέφος της Καρολάιν
Όσον αφορά τη δολοφονία ο κ. Καλλιακμάνης είπε «πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών, και γι’ αυτό να τη σκότωσαν.

Ο ίδιος πρόσθεσε, δε, ότι «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Close