Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή , δεμένος ο άνδρας της  – Υπάρχει μωρό στο σπίτι

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς όπως μετέδωσε το Open TV και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν σε ένα σπίτι στα Γλυκά Νερά ύστερα από κλήσεις των γειτόνων στην Αμεση Δράση κι αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα.

Δείτε επίσης : Τραγωδία : 50 χρονος σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

 

Οι πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία δείχνουν ληστεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι, έδεσαν τον άντρα και σκότωσαν τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του, κατά πάσα πιθανότητα πήραν χρήματα και αντικείμενα αξίας καθώς το σπίτι φέρει ίχνη έρευνας.

 

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές οι εισβολείς φαίνεται ότι είχαν προετοιμάσει την επίθεση και αυτή την ώρα οι αστυνομικοί που βρίσκονται επι τόπου ρωτούν τους γείτονες του ζευγαριού αν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών είχαν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις και άγνωστα πρόσωπα. Φαίνεται ότι πριν σκοτώσουν τη γυναίκα οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος σκότωσαν τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού και τον κρέμασαν από τα κάγκελα της μικρής μονοκατοικίας. Για τους έμπειρους αξιωματικούς οι εισβολείς είναι ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί οι οποίοι είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο, σκότωσαν πρώτα τον σκύλο, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, τον χτύπησαν και τον έδεσαν στην καρέκλα, στη συνέχεια η συζύγος έβαλε τις φωνές. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα. Στη συνέχεια, φέρεται να τη βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και εκεί επάνω τη σκότωσαν, κατά πάσα πιθανότητα δια στραγγαλισμού. η με μαξιλάρι

Close