Γολγοθάς για 56 χρονο :  Περιμένει έναν χρόνο την αναπηρική σύνταξη – «Δεν έχω πιει νερό τρεις μέρες»

Ο 56χρονος με 85% αναπηρία  περιμένει τη σύνταξή του από τον Ιανουάριο του 2022 χωρίς άλλο εισόδημα. Δείτε παρακάτω τα όσα αναφέρει 

Ένας 56χρονος από τα Γιάννενα έχει «συντριβεί» στις «συμπληγάδες» της ελληνικής γραφειοκρατίας. Από τον Ιανουάριο του 2022 έχει καταθέσει τα χαρτιά του για αναπηρική σύνταξη, όμως ακόμα περιμένει χωρίς άλλο εισόδημα.

Μιλώντας στο MEGA, εξιστόρησε τα όσα ζει: «Εγώ στις 15 Ιουνίου του 2021 έπαθα έμφραγμα. Έγινε αεροδιακομιδή στα Γιάννενα. Μου τοποθέτησαν τρια στεντ, έχω βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια. Το κάτω μέρος της καρδιάς μου είναι νεκρό. Μου τοποθετήθηκε μόνιμος απινιδωτής. Από τον Ιανουάριο του 2022 έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για αναπηρική σύνταξη. Εφόσον τοποθετήθηκε ο απινιδωτής έπρεπε να βγω στη σύνταξη».

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη (12/4/2023 ) στην Αττική

Το γεγονός ότι ο ασφαλισμένος έχει ένσημα σε δύο χώρες δημιούργησε ένα μικρό «μπάχαλο» σύμφωνα με το newsbomb.gr . «Τα χαρτιά μου πάνε από εδώ στα Γιάννενα. Από τα Γιάννενα στο περιφερειακό συντάξεων από εκεί στη Γερμανία και η Γερμανία στις 9/12 τους απάντησε και το περιφερειακό συντάξεων το στέλνει στα Ιωάννινα. Από τα Ιωάννινα στην Κέρκυρα από την Κέρκυρα στα Ιωάννινα και τα Ιωάννινα τώρα το στέλνουν ξανά στη Γερμανία. Από τις 9./12 το σύστημα γράφει απονομή.

Δείτε επίσης : Έφυγε απο την ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος

Όσο για το πως ζει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο που δεν μπορεί να εργαστεί; «Τώρα ζω από τη γειτονιά. Αν μου φέρουν φαΐ θα φάω. Χθες δεν μου έφεραν φαγητό, δεν έφαγα. Είχα να πιω νερό τρεις μέρες. Δεν ξέρω πόση θα μου βγάλουν. Έχω 15 χρόνια στην Ελλάδα ένσημα και 15 στη Γερμανία. Είμαι με 85% αναπηρία. Δεν μπορώ ούτε βήμα να πάω έξω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close