Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ζητήσει βοήθεια από γιατρό για να ...

“Ήρθε και μου είπε με βουρκωμένα μάτια: “Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα…”
Το 1968 ξεκίνησαν στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της ταινίας Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Το φθινόπωρο του 1968, κατά τη διάρκεια γυρίσματος σκηνής στην πλατεία του χωριού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βόλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι η ηθοποιός διένυε τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

Δείτε ακόμα ;Δούκισσα Νομικού: Τα Πρώτα Χριστούγεννα με το Γιο της και το Δέντρο που Στόλισε Σπίτι της και μας Εντυπωσίασε

«Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος», εξομολογείται στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο γιατρός Νικόλαος Παπανικολάου. «Ήρθε και μου είπε με βουρκωμένα μάτια: «Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα». Της έκανα λοιπόν μια μικρή επέμβαση και η Αλίκη έμεινε έγκυος. Τότε έγινε χαλασμός Κυρίου σε όλα τα ΜΜΕ της εποχής», λέει ο ίδιος.

Δείτε ακόμα: Survivor 3:Αυτός είναι ο πρώτος τραγουδιστής που έκλεισε για το παιχνίδι επιβίωσης

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα γυρίσματα που συμπεριλάμβαναν τη Βουγιουκλάκη, διακόπηκαν. Η ολοκλήρωσή τους έγινε μετά τη γέννηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τον Ιούνιο του 1969.

 

Πηγή: zappit
Close