Σάλος από την Δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική» υπογραμμίζει η Σταρ Ελλάς

Δείτε ακόμα: Νίκησε τον καρκίνο το βαφτιστήρι του Πέτρου Πολυχρονίδη

Η Ιωάννα Μπέλλα, πριν λίγη ώρα, απάντησε στο σάλο που προκλήθηκε από τις δήλωσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή. Χθες η Σταρ Ελλάς είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όποια γυναίκα ισχυριστεί πως δεν έχει φάει χαστούκι σε σχέση της, λέει ψέματα. «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα», είπε χαρακτηριστικά και σήμερα αρκετοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν σε τηλεοπτικές εκπομπές και social media. Πριν λίγη ώρα η Σταρ Ελλάς έγραψε στο Instagram:

Δείτε ακόμα: Η Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι με βασιλικό φόρεμα, δίπλα στην Ελισάβετ και η Μέγκαν σε συναυλία με τον Χάρι (εικόνες)

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική. Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Σταρ Ελλάς.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε:

Η «απολογία» της Ιωάννας Μπέλλα: Αιφνιδιάστηκα - Στιγμάτισε τη ζωή μου το χαστούκι από σύντροφό μουμπελ

Πηγή: protothema
Close