Νίκησε τον καρκίνο το βαφτιστήρι του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Τρεις μέρες να είχε καθυστερήσει ο Βαγγέλης να πάει στο Memorial στη Νέα Υόρκη και δεν θα τα είχε καταφέρει…»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλά στην «espresso» για το βαφτιστήρι του, για το οποίο είχε κινήσει γη και ουρανό πριν από ενάμιση χρόνο προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονταν για τη μεταφορά και τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αμερικής ώστε να νικήσει τον καρκίνο.

Δείτε ακόμα: Η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το πρόβλημα που την καθήλωσε σε αμαξίδιο

Νίκησε τον καρκίνο το βαφτιστήρι του Πέτρου Πολυχρονίδη

Νίκησε τον καρκίνο το βαφτιστήρι του Πέτρου Πολυχρονίδη

Τον Ιούνιο του 2017, μέσω της εφημερίδας, ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» οργάνωσε φιλανθρωπική εκστρατεία και ο μικρός αγωνιστής Βαγγέλης Ελευθεριάδης ταξίδεψε τελικά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, καταφέρνοντας, όπως λέει τώρα ο νονός του, να νικήσει την αρρώστια του.

Δείτε ακόμα: Η Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι με βασιλικό φόρεμα, δίπλα στην Ελισάβετ και η Μέγκαν σε συναυλία με τον Χάρι (εικόνες)

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στην Αμερική, σε καλή κατάσταση και είναι καθαρός από τον καρκίνο. Έτσι λένε οι γιατροί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει βγει από το νοσοκομείο. Ο Βαγγέλης είναι πλέον επτά χρονών και παρά τις δυσκολίες, το ανοσοποιητικό του σύστημα ανταποκρίθηκε. Είναι δυνατός για όλους τους Έλληνες», λέει ο παρουσιαστής στην espresso.

Δείτε ακόμα: Η Ρουμελιώτη για τον υιοθετημένο γιο της: Ήταν μόνος σε ένα νοσοκομείο…

Ο αγαπητός παρουσιαστής, όμως, δεν σταματά στις ευχαριστίες: «Ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί και των γονιών του, της Δήμητρας και του Στέλιου. Είναι παιδί όλων μας. Αυτό που έκανε η Espresso απέδειξε τη δύναμη του Τύπου και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα με αξιοπρέπεια και αγάπη. Ακόμη και τα 5 ευρώ που μπορεί να έδωσε κάθε ελληνική οικογένεια έδωσαν πνοή ζωής στον Βαγγέλη. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να σώσουμε όλοι μαζί και άλλα παιδιά, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ», λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Πηγή: stroumfaki
Close