Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμά της για την αυτοάνοση πάθηση από την οποία πάσχει

Η Αθηναϊς Νέγκα μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, μίλησε για το πρόβλημα που είχε με το σώμα της όταν ήταν πιο μικρή. Ας δούμε παρακάτω τι έγραψε για την ίδια αλλά και την εντυπωσιακή της φωτογραφία με μαγιό!

«“Εγώ και το ψηλόμεσα μαγιό”, μια ιστορία αγάπης γραμμένη στο κινητό μου. Επειδή η καλή φύση ποτέ δεν στα δίνει όλα, έμενα αποφάσισε να μην μου δώσει μέση, ναι, καλά διαβάσατε κορίτσια… εσείς με τις λεπτές μεσούλες μη χασκογελάτε, δεν έχω παράπονο από τον σωματότυπό μου σε γενικές γραμμές, μόνο που αυτή η έλλειψη μέσης, με ταλαιπώρησε διότι η νιότη μου συνέπεσε με τα 90s και την άνθιση του χαμηλοκάβαλου, μην πολυλογώ, ήμουν «δυστυχισμένη» καμιά 20ετια διότι έβλεπα τα υπόλοιπα κορίτσια να φοράνε χαμηλοκαβαλα και έμενα δεν μου πήγαιναν διόλου, το δράμα μου ήταν κωμικό καθώς γύρω από τον στιβαρό σαν πυλώνα ουρανοξύστη κορμό μου, είχα και τις λιποαποθήκες μου, στην κοιλιά, στο μόνο σημείο που δεν είναι σέξι να έχεις καμπύλες…

Και έτσι όταν έβαζα στενό χαμηλοκαβαλο παντελόνι ,πεταγόταν πάντα ένα μικρό σωσίβιο έτσι για να μου την σπάσει -ποτέ δεν υπήρξα παχιά όμως η μέση μου δεν χώραγε στα ίδια τζιν που κολυμπούσε ο πωπός μου… αν είχα φάει το φερμουάρ μου κατέβαινε 37 φορές το 24ωρο. Αν με έχετε συναντήσει στον δρόμο μεταξύ 1992 και 2015 το πιθανότερο είναι να ήμουν ξεκούμπωτη και από βλακεία έγινα το κορίτσι των κοιλιακών! Έχω κάνει δισεκατομμύρια ασκήσεις όμως βεβαίως το σώμα μου δεν άλλαζε! Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι μεγαλώνω 2 νούμερα γύρω από την μέση, αν φουσκώσω φούσκωσα στη κοιλιά, δεν ξέρω πως συμβαίνει έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές θεωρίες για ορμονικά μυστηριώδη φαινόμενα…

Όπως και να έχει .. Ζήτω τα ψηλόμεσα μαγιό! θα ξαναβάλω χαμηλοκάβαλο μόνο αν κάποιος μου δώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το ψηλόμεσο μπικίνι μου είναι η χαρά της μονοκόμματης, εδώ με βλέπετε με ένα φτηνούτσικο από αυτά που σας αρέσουν ,επίσης oysho, δεν θα έδινα για μαγιό πάνω από 50 ευρώ και το τζόκερ να κέρδιζα ! (η πισίνα είναι φίλου, τα παιδιά δικά μου)»

 

View this post on Instagram

 

Εγω και το ψηλόμέσα μαγιό», μια ιστορία αγάπης γραμμένη στο κινητό μου. Επειδή η καλή φύση ποτε δεν στα δίνει όλα ,εμενα αποφάσισε να μην μου δώσει μέση ,ναι, καλά διαβάσατε κορίτσια.. εσείς με τις λεπτές μεσούλες μη χασκογελατε, δεν έχω παράπονο από τον σωματότυπο μου σε γενικές γραμμές ,μόνο που αυτή η έλλειψη μέσης ,με ταλαιπώρησε διότι η νιότη μου συνέπεσε με τα 90s και την άνθιση του χαμηλοκάβαλου, μην πολυλογώ, ημουν «δυστυχισμένη» καμιά 20ετια διότι έβλεπα τα υπόλοιπα κορίτσια να φοράνε χαμηλοκαβαλα και εμενα δεν μου πηγαιναν διόλου ,το δράμα μου ήταν κωμικό καθώς γύρω από τον στιβαρό σαν πυλώνα ουρανοξύστη κορμό μου ,είχα και τις λιποαποθήκες μου, στην κοιλιά, στο μόνο σημείο που δεν είναι σεξι να έχεις καμπύλες .. και έτσι όταν έβαζα στενό χαμηλοκαβαλο παντελόνι ,πεταγόταν πάντα ενα μικρό σωσίβιο έτσι για να μου την σπάσει -ποτε δεν υπήρξα παχιά όμως η μέση μου δεν χώραγε στα ίδια τζιν που κολυμπούσε ο πωπός μου ..αν είχα φάει το φερμουάρ μου κατέβαινε 37 φορές το 24ωρο. Αν με έχετε συναντήσει στον δρόμο μεταξύ 1992 και 2015 το πιθανότερο είναι να ημουν ξεκούμπωτη και απο βλακεία έγινα το κορίτσι των κοιλιακών ! Έχω κάνει δισεκατομμύρια ασκήσεις όμως βεβαιως το σώμα μου δεν αλλάζε! Απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι μεγαλώνω 2νούμερα γύρω από την μέση ,αν φούσκωσω φούσκωσα στη κοιλιά, δεν ξερω πως συμβαίνει έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές θεωρειες για ορμονικά μυστηριώδη φαινόμενα, Όπως και να έχει .. Ζήτω τα ψηλομεσα μαγιό! θα ξαναβαλω χαμηλοκάβαλο μόνο αν κάποιος μου δώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το ψηλομεσο μπικίνι μου είναι η χαρά της μονοκοματης, εδώ με βλέπετε με ένα φθηνουτσικο από αυτά που σας αρέσουν ,επίσης oysho, δεν θα έδινα για μαγιό πάνω από 50 ευρώ και το τζόκερ να κέρδιζα ! (η πισίνα είναι φίλου, τα παιδιά δικά μου)

A post shared by @ athinaisnega on

Close