Η Cosmote & η Vodafon προσφέρουν δωρεάν Internet και λεπτά ομιλίας

Η καραντίνα στην οποία βρισκόμαστε για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες, μας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά με φίλους και συγγενείς, πολύ περισσότερο απ’όσο συνηθίζαμε.

Οι γιορτινές αυτές μέρες του Πάσχα, μας βρίσκουν κλεισμένους στο σπίτι, χωρίς να μπορούμε να πάμε εκκλησία, βόλτες, ή έστω σε σπίτια φίλων και συγγενών για να γιορτάσουμε το Πάσχα.

Οι εταιρείες επικοινωνίας, καταλαβαίνουν την ανάγκη μας αυτή, αλλά και την δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε σαν χώρα λόγω των καταστάσεων, και αποφάσισαν να μας διευκολύνουν, χαρίζοντας πακέτα ομιλίας και ίντερνετ δωρεάν.

Η Cosmote και η Vodafon, στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν όσο μπορούν στην παρούσα κατάσταση, χαρίζουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και δωρεάν data σε όλους τους συνδρομητές τους.

Όπως ήδη γνωρίζετε η COSMOTE για τις ημέρες του Πάσχα προσφέρει στους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα εντός Ελλάδας, όλων των παρόχων.

Η προσφορά δωρεάν απεριόριστων κλήσεων από το σταθερό για αστικά, υπεραστικά και κινητά, απευθύνεται σε όλους τους πελάτες σταθερής COSMOTE, νοικοκυριά και επιχειρήσεις και διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου.

Η VODAFON προσφέρει 10 GB δωρεάν για ένα μήνα σε όλους τους πελάτες κινητής που θα κατεβάσουν και θα ενεργοποιήσουν για πρώτη φορά το My Vodafone App ή το My CU App.

Παράλληλα, η Vodafone προσφέρει 10 GB δωρεάν για ένα μήνα σε όλους τους πελάτες καρτοκινητής Vodafone που θα προχωρήσουν σε ανανέωση του πακέτου τους μέσω του My Vodafone App.

Η δωρεάν προσφορά ισχύει και για πελάτες CU, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 GB για έναν μήνα ή 16 GB για 1 εβδομάδα μέσα από το Shake, εφόσον έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση από το CU App ή το vodafonecu.gr.

Close