Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη: Σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία

Μανούσος Μανουσάκης: Άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη είναι για όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη: Σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία

Δείτε ακόμη Ρένα Κουμιώτη: Θρήνος έφυγε απο την ζωή ο γιος της

Το περιστατικό συνέβη, όπως περιέγραψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στο Open, γύρω στις 3:30 -4:00 στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη που βρίσκονται συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς, με εξαίρεση τον κ. Μανουσάκη που βρισκόταν στη Βέροια όπου θα μεταφέρονταν τα γυρίσματα.

Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη: Σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος βρέφους λόγω του φωνικού καύσωνα

«Τίποτα δεν είναι καταστροφικό, η ζωή είναι μπροστά μας, αλλά είναι μεγάλο πλήγμα» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης, σύμφωνα με το newsbeast, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη Τραγωδία σε σειρά που σαρώνει στην ελληνική τηλεόραση: Σκοτώθηκε μέλος του καστ στα γυρίσματα

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε στη συνέχεια τα στοιχεία του οχήματος, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεσμεύτηκε πως όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του βαν και του εξοπλισμού, θα ανταμειφθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close