Η Έλενα Ασημακοπούλου συγκινεί για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της: «Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις στο χειρουργείο δύο και να βγαίνεις μία»

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρία Ροζάρια.

Η ηθοποιός και ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκαν. Η Έλενα, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά τους, χαρίζοντας ένα αδερφάκι στην μονάκριβη κόρη τους. Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες.

Δείτε ακόμα: Nomads 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε! Ποια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς;

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για το Page 2, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν είχα μόνο μία, αλλά αρκετές ατυχείς στιγμές. Είχα μια αποβολή, αλλά υπήρξαν και άλλες δύο φορές, σε πιο αρχικό στάδιο, που έπρεπε να κάνω επέμβαση, γιατί δεν ακούγαμε καθόλου το μωρό. Όταν συμβαίνει μια φορά, μπορεί να πεις ότι έτυχε. Όταν όμως συμβαίνει περισσότερες, στενοχωριέσαι και κάπου απογοητεύεσαι κιόλας. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις στο χειρουργείο δύο και να βγαίνεις μία. Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι ότι πρόκειται για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Δείτε ακόμα :Έρχεται το «The Voice: Celebrity Edition» – Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που πιάνει το μικρόφωνο

Σκέφτομαι θετικά γιατί θα ήθελα να αποκτήσω δεύτερο παιδί, αλλά τώρα πια δεν το προγραμματίζω, όπως έκανα στο παρελθόν. Παλιότερα μπορεί να σκεπτόμουν να κάνω γρήγορα παιδί για να μην έχει μεγάλη διαφορά με τη Μαρία-Ροζάρια. Δεν πιέζω τον εαυτό μου. Το αφήνω και όπως βγει…».

Πηγή: peoplegreece
Close