Η εγγονή του Παπαστράτου πλήρωσε 13 εκατομμύρια ευρώ για να τις λύσουν τα μάγια

Η εγγονή του καπνοβιομάχανου Τάσου Παπαστράτου πλήρωσε  αδρά για να τις λύσουν τα μάγια.

Σύμφωνα με την Realnews η καθαρίστρια που εμπιστευόταν για 6 χρόνια και άλλη μια γυναικά  που ασχολείτο με την μαύρη μαγεία,την ξεγέλασαν. Οι δυο γυναίκες βρήκαν την ευκαιρία να εξαπατήσουν την Ντοναντελα Πολι και να την μετατρέψουν σε υποχείριο τους δίνοντας της παράλληλα και παραισθησιογονες ουσίες όπως μανδραγόρα και ταντούλα.

Η Ντονατέλα Πόλι εκείνη την περίοδο  βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όποτε η καθαρίστρια  την οποία θεωρούσε φίλη της ,βρήκε την ευκαιρία και άρχισε να της αποσπά ποσά. Η ιστορία ξεκίνησε το 2001 .Της έλεγε λοιπόν ότι τα χρήματα τα χρειάζεται για να τα δώσει στον λευκό μάγο για να την βοηθήσει σε θέματα που είχε με την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη Κορωνοιός: Κλείνει για 14 ήμερες τμήμα βρεφονηπιακου σταθμού  βρέθηκε κρούσμα

Τη μεγάλη μπάζα όμως την έκαναν οι δυο κατηγορούμενες όταν πουλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής.Το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν τότε ήταν  3 εκατομμύρια ευρώ λέγοντας της ότι  ότι η πώληση ήταν ήταν ένα «μεταφυσικό δώρο της μαγείας» και επιτεύχθηκε χάρις στις δυνάμεις της «λευκής μάγου».

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την ίδια την καθαρίστριά της το 2007 η οποία όμως τα έριξε όλα στην συνεργό της. Κι αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε αλλά γιατί η «μάγισσα» αποφάσισε να «αποχωρήσει» φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν. Συνεπώς θα σταματούσε η οικονομική εκμετάλλευση της εύπορης αλλά και εύπιστης γυναίκας . Έτσι προσπάθησε να της την πείσει ότι την βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως αυτή τη φορά δεν πείστηκε εφόσον είχε προηγηθεί και τέτοια μεγάλη οικονομική αιμορραγία.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η κάθε μία με την « λευκή μάγισσα» να πηγαίνει φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο.

Πηγή: Realnews

 

 

 

Close