Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου απαντά: Δεν διέσπειρα τον κορωνοϊό, δεν έκανα πάρτι

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα, είναι η φοιτήτρια που φέρεται να διοργάνωσε κάλεσμα σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέρεται να κόλλησαν κορωνοϊό κάποιοι από τους προσκεκλημένους, κυρίως νέοι άνθρωποι – Η απάντησή της μέσω του δικηγόρου της

Τη δική της απάντηση μέσω του δικηγόρου της έδωσε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά το ντόρο που προκλήθηκε ότι η νεαρή φοιτήτρια φέρεται να διοργάνωσε κάλεσμα σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέρεται να κόλλησαν κορωνοϊό κάποιοι από τους προσκεκλημένους, κυρίως νέοι άνθρωποι που ανήκουν στην ελίτ της συμπρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της Τέλλος Αγαπηνός «ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον COVID-19».

Μάλιστα ο κ. Αγαπηνός κάνει λόγο για άδικη κατασυκοφάντηση της νεαρής εντολέως του και προειδοποιεί με προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Αναφέρει πάντως στην ανακοίνωσή του ότι η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας «νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα ασυμπωματική από τις αρχές του Μαΐου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνας Μπέτα:

«Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρω τα κάτωθι:

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Close