Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται την επιθυμία της να γίνει μαμά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας!

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην εφημερίδα Real Life και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και στην επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ωστόσο, τόνισε πως αυτό το διάστημα δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε υιοθεσία.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που θα έρθει από 1η Οκτωβρίου;;

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Πόσα χρόνια είσαι με τον σύζυγό σου Αντώνη Αλεβιζόπουλο; Τι είναι αυτό που κρατά ζωντανό το πάθος σας;

Είμαστε μαζί 20 χρόνια, oύτε κι εγώ το πιστεύω! Είναι πολλά τα χρόνια, είναι υπέροχα χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε μαζί. Αγαπιόμαστε αληθινά. Οταν αγαπάς αληθινά τα πάντα είναι πιο εύκολα. Οταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να είστε χαρούμενοι και οι δύο. Απλά πράγματα.

Δείτε ακόμα: Το σόι σου: Πότε κάνει πρεμιέρα και ποια θα είναι η ώρα προβολής;

Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας; Πώς καταφέρατε να την ξεπεράσετε;

Όχι, κρίση δεν θα το έλεγα. Μάλλον έχουμε περάσει περιόδους ελεγχόμενης… γκρίνιας, για να το πω πιο επιστημονικά. Να τσακωθούμε και να μη μιλάει ο ένας στον άλλον δεν έχει γίνει ποτέ. Όλα είναι θέμα καλής διάθεσης και φυσικά αληθινών συναισθημάτων. Αρκούν αυτά!

Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας;

Η ζήλια η φυσιολογική πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι στο πλαίσιο μιας ωραίας σχέσης, χωρίς όμως υπερβολές. Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα. Αλλωστε, καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ ακραίων συμπεριφορών και έτσι ακριβώς είναι και ο Αντώνης.

Έχεις εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να αποκτήσετε ένα παιδί. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Νομίζω ότι τα έχω πει όλα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα θέλαμε. Αν δεν γίνει, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η ζωή συνεχίζεται.

Δείτε ακόμα: Survivor 3: Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι τελικά ο παρουσιαστής ;

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα της υιοθεσίας;

Προς το παρόν, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι σε μια φάση που απλά προσπαθώ να ηρεμήσω και να μη σκέφτομαι κάτι παραπάνω. Όλα θέλουν ηρεμία και λογική αντιμετώπιση. Αυτό πλέον το έχω καταλάβει πολύ καλά.

Πηγή: faysbook
Close